it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Više bih voleo da su Ditonellapiaga ili Sayf pobedili, al nmg da se bunim na ovog čoveka. Volim što je forum prepoznao njegov mim potencijal pre opšte publike 🙏
Krenuli su po Italiji mimovi za njega vec prvi dan, neki su cak stigli do Juzne Koreje 😂

Inace Sajf mi je brutalan, nadam se da ce se prijaviti u nekoj od narednih godina

Edit: skontao sam tek sad da mislis na sefa sale i tu foru 😂

Verujem da će se prosečnom gledaocu ovo dopasti i da će reći "ovo je Italija" dok bude gledao prenos...

Pesma mi postaje iz nekog razloga sve draža, baš mi emituje neki lep vajb.

Očekujem kao i uvek publika da voli Italiju jer je to Italija!

Meni je ovo prva italijanska pesmа оd njihovog povratka, koja me apsolutno ne dotiče. Šta više on me nervira kao pojava i totalno mi je fejk i deluje usiljeno

Meni je ovo prva italijanska pesmа оd njihovog povratka, koja me apsolutno ne dotiče. Šta više on me nervira kao pojava i totalno mi je fejk i deluje usiljeno
Već sam mislio da sam jedini 😂 Jako mi proradi krindžna žlijezda svaki put kad čujem ovu Sunčane skale 2003. pjesmu

Niste jedini.

#Look Mum No Botox
3bdd9708b5a69e39e0e416897ebd7972.gif

Meni je Italija sjajna. Iako mi je jasno da je ostala u vremenu u nekom miksu između 80ih/90ih/00ih, kao neka verzija italijamskog Stranger Thingsa, baš me vozi.
Jedina pesma sem naše koju puštam povremeno. Sve ostale sam jednom čuo i nisam imao želju da ih opet pustim.

Bas mi je drago sto je ova pesma pobedila, tj. on, ne samo to sto smo generacijski tu negde, nego sto mi je bio jedan od 3 favorita sa ovogodisnjeg SR i sto mi je pesma tako pozitivna, opustena i bas mi je trebala jedna ovakva pesma da me oraspolozi. Nadam se da ce ga publika i ziri da ispostuje i da zavrsi ne ispod 5. mesta.

Back