it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì

Mislim da su to i dalje samo glasine i da nema zvanične potvrde, mada bih voleo.

LRDL bi imali verovatno bolji plasman; Ditto isto.

Nego Maneskin ce biti gost na Sanremu 2027. Mozda su resili da se opet skupe, pa neka debi pesma sa novog albuma?

LRDL bi imali verovatno bolji plasman; Ditto isto.

Nego Maneskin ce biti gost na Sanremu 2027. Mozda su resili da se opet skupe, pa neka debi pesma sa novog albuma?
Za 2022. pricas? Nesto ne verujem da je Sanremo te godine ponudio ista sto bi preteklo petoplasiranu Konstraktu, top 5 je bas bio jak te godine (plus Ukrajina)

LRDL su imali slican viralni momenat u koreo kao Konstrakta mada naravno dve razlcite price. i pesma je bila evrovizicnija od Brividi. A Ditto ove godine top 3 ili 5 mislim da bi bila.

LRDL bi imali više bodova ali bi opet bili ispod Konstre

A Dito možda isto 5. ali i Sal je tu bio pa nema neke razlike, mada i za Mango se pričalo da može da pobijedi kao za Dito jer su je obožavali eurofanovi pa je ispod top 5 bila

A sta je to bilo scenicno u nastupu Brividi? LRDL dolaze iz teatra oboje, bili obuceni quirky u Moschino, pesma dusu dala za scenu, jos bi to utegli, refren viralan. Iskreno, meni je muzicki bolja pesma od Bangarange.

Brividi je odlična pesma za ESC ali je onaj mali falšovao za medalju plus nisu dobro zvučali u duetu.

Pa mislim da je Brividi jednostavno bio bolji za scenu, sad da li je bolja pesma u globalu vrv ne, ali imali su svoj emotivni moment za 6. mesto. Nzm koja pesma bi bila bolje za ESC. Lično mi je "Virale" od Mattea Romana bio najbolji, ali ni to se ne bi provelo.

it Italija 2026: Sal Da Vinci - Per sempre sì
Back