it Italija 2026

Ditonellapiaga otvara večerašnji takmičarski program. Nadam se upečatljivom početku. 💃
Redosled prve večeri festivala:
HB69kW_WQAAp1zG.webp

Ovo od 14 do 18 deluje baš zanimljivo.
Jedva čekam ove pod: 1, 3, 4, 8, 14 - 18, 20, 24, 26 i 27. Skoro pola mi deluje interesantno. Verovatno će od njih bar pola razočarati.
U top 5 za sada očekujem: Fedeza i Masinija, Ermala, Serenu, Ditonellapiagu i kao petog nekog smarača koji mi se uopšte ne sviđa.

Nažalost, večera s prijateljima koja nam se iz raznih razloga već 3 puta odlaže će biti večeras. Tako da i Sanremo, a posle i PZE gledam sa zakašnjenjem. 🙄

Baš mi je krivo što ću celi festival ispratiti sa polovičnom pažnjom, posebno večerašnje predstavljanje.

Verovatno će dobar deo programa nekih od večeri biti posvećen nedavno preminulom najpopularnijem voditelju festivala Pippu Baudu, te najpopularnijem dirigentu Peppe Vessichio. 🙁
A verovatno će tema biti i legendarna Ornella Vanoni.

Prva polovina večeras mi je zanimljivija, naročito žene + želim da čujem šta je to Serena napravila kada je toliko hajpovana od strane SS.

Ermal, Michelle isto, Dargen uvek napravi žurkicu.

Levante mi je bila jedan od favorita svaki put kada je učestvovala, sada stiže sa baladom.

Auuuuu i oni poceli sa modernijom produkcijom! Odmah fokus na licu, ovo je Video-to-Live Translation !! Otkidaju

Super mi je Ditonella Piaga! I pesma i nastup.
Michele Bravi deluje da ima izražajnu pesmu, ali ne mogu da razaznam lepo šta peva zbog napuklog glasa.

Back