il Izrael 2025: Yuval Raphael - New Day Will Rise

Znao sam da će biti borba izmedju nje i Valerie ali nisam očekivao da izaberu nju. Mada jeste logicno s obzirom da je prezivela taj tragicni masakr.

Stvarno strašna priča. Tko god preživi tako nešto, na kojoj god strani da se nalazio, i uspije to prebroditi i nastaviti normalno funkcionirati, vrijedan je divljenja.
Dobro vokalizira, vjerojatno će biti ponovno balada, nadam se na hebrejskom napokon

Evo nekih pesama koje je Yuval izvela tokom takmičenja

"Živim iz dana u dan"

"Anyone" (Demi Lovato)

"Mon amour" (Slimane)

Ne znam šta više da kažem na ovo. Žao mi je svih ljudi koji su osetili patnju u tom ratu. Ali zamisli navodiš u svojoj biografiji za muzičko takmičenje da si preživeo napad terorista na festivalu, bizarno. Oni jednostavno vole propagandu i očekujem da sve bude isto kao sa Eden.

Šta drugo očekivali od Izraelaca osim stavljanja lične tragedije i politike u kontekst ESC-a... to je postalo neminovnost od početka rata i tu leka nema. Prevazišli su Ukrajince u svojoj ljigavštini, tako da je zaista svaki komentar suvišan. Ako su uspeli onako da animiraju televoting prošle godine, šta će biti sada kada se prospe ova priča i 99 posto pesma sa tom tematikom? 425 tvt poena u najavi.

Za mene Izrael nije postojao prošle godine na ESC, a tako će biti i ove. Pritisnuću mute kada budu nastupali i to je to.
Nemam zaista ništa protiv Jevreja kao nacije, ali ljudi koji vode državu Izrael su mi toliko ogavni da nemam reči. Nadam se da će jednog dana odgovarati za sve.

100% top 3 u televotingu, usudio bih se reći i #1 ako se ne pojavi niko dominantan

Ova država će da upropasti Evroviziju. Propaganda je već krenula na svim društvenim mrežema čak su i skočili na drugo mesto na kladionnicama. Koja je poenta uopšte da se priča o fer televotingu kada će opet biti prvi eventulno drugi.

Ovi top2 televotinga, a s druge strane će žiri filovati onog smora iz Švedske, živi bili pa vidjeli. Povraća mi se

Pa kad su mogli sa onom prosečnom pesmom da nakupe 330 poena publike, bilo koja malo jača pesma će ih staviti u konkurenciju za pobedu.

A što se tiče Švedske, odakle vam da će Mons uopšte da pobedi na Melfestu, a kamoli na Evroviziji? Robin, Jon Lundvik, M&M su učestvovali više puta, pa nisu pobedili. Lorin je bila na 4 izdanja. Sam Mons je gubio na Melfestu.

Valjda će žiri to da izniveliše. Skandalozno je čime su se služili da prošle godine pokore tvt, ne sumnjam u iste akcije i ove godine.

Back