Jelena Karleuša

Sjećam se kada je u ZG tjerala jednog iz Makedonije da joj na makedonskom kaže da je najljepša na svijetu.

Last edited:
Pa ko da joj kaze kad nju niko na ovom svetu ne voli
Nika & Atina, ali one su premlade da bi mogle da imaju autoritet nad majkom. 😕

Nadam se da posle svega ovoga niko nikada više neće, ni na ovoj temi, a i bilo gde drugde, da kači neke njene pesme i albume i da diskutuje o njima, ni za pet, deset i više godina! Zaslužuje svaki prezir i publiku samo u svoja četiri (naprednjačka) zida.

Pa njezina muzička karijera je svakako gotova. Veće koncerte u Srbiji neće ni praviti jer bi to bio zadnji ekser. A van Srbije muzički ona ni ne postoji. Dokaz Skoplje gdje nije mogla rasprodati neku malu dvoranicu koja ne prima više od 5k ljudi, ako i toliko. Neće ubosti ni hita više, a diskutabilno je li ikad i imala neke velike hitove. Brojke na spotify-u su blamantne, čak i za B-list pjevačicu.

Jelena Karleuša 175k mjesečnih slušatelja
Goga Sekulić 213k mjesečnih HAHAHAHAHAHAH

Ne znam koliko ce META bilo sta uraditi za govor mrznje, zar oni to nisu sad da racunaj kao slobodu govora?

Bukvalno su iz njihovog pravilnika izvukli ovo na šta im skreću pažnju.

@Doctor Who Nije baš tako. Naravno da u tim njemim saopštenjima ima elemenata za prijavu, ali uopšteno, ako je neko procenio da postoji razlog za prijavljivanje, ne znači da se i Meta mora složiti sa tim. Povremeno se slične situacije dešavaju i na forumu, iako uglavnom ne tako ekstremne, gde pojedinci očekuju da mogu baš bilo šta da napišu, šta god da im je na umu i da se to smatra slobodom govora, pa kada se proceni da time krše pravila foruma i sankcionišu, oni se kao pronađu uvređenima, drame i podsmevaju odlukama urednika.

I definitivno nije isto kada treba da reaguju na verifikovan nalog koji postoji godinama, i ima preko 2 miliona pratilaca i kada nemaju takvu statistiku ispred sebe. Konkretne objave koje krše smernice zajednice, mogu biti razlog za osnovanu prijavu (uzgred čini mi se da ih u okviru peticije nisu priložili, da ih svi vide), ali to što podržava, po nečijoj proceni, autokratu, ne može biti razlog za sankcije, sve dok se ispoljava u skladu sa smernicama društvene mreže.

Inače, kako dokazati da je 277 hiljada potpisa ujedno i 277 hiljada ljudi? A i stalno podižu prag, kao ajmo sad do 250k, pa do 350k i nikad kraja.​

Mislim da ih je iznenadio ovoliki odziv naroda, pa gledaju koliko će najviše moći da skupe potpisa.

Ne verujem da je neko toliko dokon da pravi 10 lažnih mejl adresa samo da bi ostavio potpis, a daje se i broj telefona.

Ma nema ništa od ovoga. Bolje da su autori peticije kontaktirali Nanogicu da joj opet sruši YT kanal ili unajmili hakere da joj obore IG profil.

Broj telefona je opciono polje u formularu, nije obavezan, niti postoji potvrda da email ili telefon pripadaju potpisniku, jer nema nikakve validacije. Uz potvrdu putem telefona bi peticija, bilo ova ili neka druga, imala možda neku svrhu, ovako meni ne deluje kao dovoljno prihvatljiv argument za bilo koga. Dodatno, sajt je takav da se povlači cela HTML strana, odnosno radi se bekend renderovanje, a ne putem endpointa na klijentskoj strani, čini se da ne ažurira baš automatski, a imajući u vidu da se navodno sve vreme neko potpisuje.

Ako joj stave zabranu na nalogu, mislim da će to biti pre zbog direktnih prijava putem Instagrama, jer tako imaju uvid sa kog je naloga prijava poslata, i sa koje IP adrese, dok putem peticije, verodostojnost podataka se ne može potvrditi.​

Onda neka iskoriste momenat za masovno prijavljivanje svakog sledećeg govora mržnje, rasizma i sl. Prvi ću pozvati ljude sa svih svojih mreža da sruše bolesnicu.

Hteo sam da joj odem na profil sad i uopšte ne izlazi njen nalog u rezultatima kad se pretražuje "Karleusa". Možda je krenulo 👀

Back