Jelena Karleuša

I ja se ne bih iznenadio da se pojavi na PZE i to čak možda u duetu sa nekom pevačicom, tipa Sara Jo ili Ivana Boom. Čisto da se osigura veće glasačko telo.

Olivera Kovačević bi se iz uredničkog groba digla samo da to spreči

Trebalo je da je pozove za neki feat. pošto Zorka opasno repuje. Zauvek mi je omiljena njena rep deonica kada je pevala sa Nigrutinom i Skyem u Velikom Bratu: ''ti mi kažeš puši k***c, a ja kažem hoću'' :ROFLMAO: Totalno prikladan materijal za Alphu.

A realno tacno je. Ona prodaje narodu kopiju Cardy B a narod hoce kopiju Cece 😭

• Like
Reactions: FFM
Ma kome treba kopija Cece, nije neophodna ni u originalu. Eto može Jana kao što taj napisa :D

Ne znam sto se ovoj pojavi pridaje ovolika paznja i ko joj to tacno pridaje paznju. Uvek sam mislio da je vecina ljudi gleda kao karikaturu (sto i jeste) ali sam se prevario cini mi se. Na stranu i neke njene dobre pesme od ranije, nekako nista normalno mi nije povezivo sa njom.

Bilo bi lekovito za nase drustvo da se ova pojava malo stavi na ignor, to i boli najvise. Ne znam stvarno cemu potreba i ko daje ovoliki publicitet. Necu ni da pricam o nivou odvratnosti zarad lizanja sa vlasti.

Ali Majkina reakcija na spot je SVE! 😂

Ma kome treba kopija Cece, nije neophodna ni u originalu. Eto može Jana kao što taj napisa :D
Molim lepo. Gospodja Jana moze uvek, dok Cecoljka, jao znaci ne dao Bog da se pojavi jos jedna mafijasica.

Zato oPet kazem ZIVELA DRAGANA MIRKOVIC!

Back