Jelena Karleuša

Pa jedino je Severini duet sa Nuccijem kao ok prosao mada i to jadno.

Karla je bolje prosla i od Maye Berovic. Ali su je Milica, a tek Tea i Prija otresle kao slinu.

Mada mislim da su ove pevacice koje su u 40-im i 50-im jednostavno usle u te godine da ih je vreme pregazilo i mlade ne zanimaju osobe 45+.

Pa tako i u svetu kad se prodju neke godine ide se na staru slavu i to je to u sustini.

Severing, Dara, Seka, JK,... njihovo je proslo. Ne mislim cak ni da je do kvaliteta pesama. Videcemo hoce li Ceca moci da napravi hit album. Ne bih se iznenadio da i ona prodje meh.

Tea Tairovic da je simila Abu Dabi bio bi hit. Prija da je snimila Ludilo bilo bi hit.

Mada mislim da su ove pevacice koje su u 40-im i 50-im jednostavno usle u te godine da ih je vreme pregazilo i mlade ne zanimaju osobe 45+.

Pa tako i u svetu kad se prodju neke godine ide se na staru slavu i to je to u sustini.
Hold On Wait GIF by filmeditor

Easy there :ROFLMAO:

Šalu na stranu, mislim da je u 40im i 50im teže ubosti kako ostati relevantan ako očajnički pokušavaš da se prilagodiš trendovima.
Pogledaj npr. Madona vs. Kajli. Madona i dalje pokušava da bude ground breaking i stalno izmišlja neke gluposti (poput Krki), dok Kajli žena fura svoj fazon i sa 55 godina izbaci najveći letnji klupski hit (bar za gejeve). Interesovanje za Cecu i Seku ne jenjava, ali nažalost jenjava njihova sposobnost da se prilagode.
Ceca je to delimično uspela na prošlom albumu sa Trepni, ali ne znam koliko će to uspeti u budućnosti jer a) Nema više Laće koji joj je napravio dobar deo tog albuma b) Meni to nekako nije autentično uz nju, tako da sumnjam da će uspeti sa više eksperimentalnih pesama.

Pa Ceca je kao muzejski eksponat postala. Kao Riblja Corba ili Bijelo Dugme.

Cecin poslednji album je bio orgoman uspeh ali je objavljen pre Aleksandrinog prvog. Eto koliko je proslo

Pa realno.

Kao sto Bijelo Dugme moze da napuni svaki prostor moze i ona ali na staru slavu.

A šta je boli uvo.
Puna ko brod, postigla sve od slave što može da se postigne, što bi se cimala.

Pa u suštini da, kako god da je postigla, sad može da je boli uvo za sve.

• Like
Reactions: FFM
Kamo sreće da Dzedza izbaci neki novi album napokon, al kontam da neće nikad😭😭

Back