Jelena Karleuša

Predugo se već prodaju karte za jednu arenu M. Pavlović, kako ne može da popuni tako dugo jednu Arenu. Prijovićka je prodala 3, mnogo brže.. Za Pavlovićku će deliti i stranački šta ostane..

Da, Milica pustila karte u prodaju 6 meseci pre koncerta, a Prija 3 meseca.

Mislim da je Milica Pavlovic sad postala prevelika zvezda za ESC nazalost

Jedino mislim da ce Sanja ici opet ma kolika zvezda postala nakon albuma

Ma ajde i Noa Kirel je velika zvezda u Izraelu. Samo Vucic da resi da odresi kesu za snajku i eto nje na escu sa top 3 plasmanom 💅
Ja od sinoc zamisljam Kucketinu na escu. Gorele bi i krava i stala, a pogotovo arena. 😂

Sad ni Saša Popović više nema uticaja na nju mislim... :( Ono kad joj 2018. rekao u emisiji Zvezde Granda - Specijal - Milice, spremaj se, sledeće godine ideš na Evroviziju, a ona skromno rekla.. jao pa ne znam... mada je on tad agitovao i za Karleušu, ili ovo za Milicu bilo koju godinu kasnije...

Micy jeste naša Noa po mnogo čemu, ali Noa je šije vokalno.

Pa iskreno tu su negde. Barem ovo što je Noa pokazala na ESC. Ne znam inace.

Micy lako moze da je sasije sa pesmom. Unicorn u sebi nema ni gram hiticnosti.
Samo Micy da nadje odgovarajucu pesmu, svekar Vucko da odresi kesu za nastup i ziri i eto nama top 3.

Citiram:

Međutim, među njima je i mnogo razlika, najpre u tome što je Milica gradila karijeru isključivo sama, snimajući pesme i spotove od sopstvenog novca, s obzirom na to da iza sebe nije imala uticajnu porodicu. S druge strane, Aleksandra Prijović je najveću popularnost stekla kada se saznalo da se udaje za Filipa Živojinovića i da će na taj način postati deo porodice decenijama popularne Lepe Brene. Ulazak u familiju, Prijovićevoj je otvorio sva vrata, te je počela da snima visokobudžetne pesme i spotove i nije imala poteškoća da dobije hitove.

Osim ove razlike, svaka od njih bliska je sa jednom od dve najveće balkanske rivalke, pop divom Jelenom Karleušom i folk zvezdom Cecom Ražnatović. I dok je Milica najbolja Karleušina drugarica, Aleksandra je bliska prijateljica sa Cecom i njenom ćerkom Anastasijom.

• Love
Reactions: Mrm
Back