Jelena Karleuša

Užas, ne treba joj pridavati na značaju.

Tu zenu bukvalno treba zatvoriti u neku specijalizovanu ustanovu.

Ja prvi privatno ne slušam tu novokomponovanu folk muziku ni u jednoj varijanti, osim kada sam prinuđen, odnosno kada se nađem na nekoj proslavi gde se to najviše i forsira. Ali mi nikada ne bi palo napamet da omalovažavam bilo čiji trud, rad i zalaganje, jer se to meni ne sviđa. Naprotiv, to je veoma legitiman biznis i recimo ta Prijovićka i Milica Pavlović ga rade ozbiljno dobro i tome treba skinuti kapu. A Deluluša ne samo da otvoreno bezobrazno provocira, nego sebe uzdiže u nebesa bez ikakvog pokrića i valjanih argumenata. Za razliku od nje, i Prija i Micy znaju da pevaju. Apropo treš muzike, nema većeg treša od muzike kojom je dotična Deluluša počela da "gradi" svoju karijeru. "kupila sam ogledalce, malo malo malo ogledalce, svake noći svakog dana, da ti budem doterana". 💀 Ne da ispada samo bahata i bezobrazna, već i glupa i kontradiktorna, jer pljuvanjem svega što nije delo njenog umetničkog savršenstva, ona zapravo pljuje samu sebu i odaje utisak da se stidi svojih početaka. :LOL:

Kad spomenu Ogledalce, setih se i Cecinih pesama sa početka karijere, Cvetak zanovetak i čuveni spot za Cipelice :D

Preslatko :love: Prirodna lepota, kvalitetna novokomponovana muzika - Kemiš i Mirko Kodić. Mada su meni iz tog perioda omiljene:

I naravno pesma od koje se raspadnem svaki put kad je slušam :(

Karleusa jeste kucketina na kub, ali Cecoljka je jos veca kucketina otkako se izbotoksirala.

Ne bih slusao Cecoljku uzivo ni da mi plate. Pre bih gledao ovu kucketinu kako zeva na blejbek.

Od Cecoljke ja priznajem samo album "Babaroga".

Inace "Beograd" nije njena pesma, vec je to "remek-delo" bosanskog predstavnika na ESCu '93. Fazle, "Jednom sam probao".

Karleusa jeste kucketina na kub, ali Cecoljka je jos veca kucketina otkako se izbotoksirala.

Ne bih slusao Cecoljku uzivo ni da mi plate. Pre bih gledao ovu kucketinu kako zeva na blejbek.
Nakon što je Dragana Mirković wannabe Michael Jackson dva puta operisala nos Karamela je imitirao, sa flasterom, pa ga je njen tadašnji dečko Zoran Bašanović prebio, Karamela tužio i njega i Gagu. 🤭

Nakon što je Dragana Mirković wannabe Michael Jackson dva puta operisala nos Karamela je imitirao, sa flasterom, pa ga je njen tadašnji dečko Zoran Bašanović prebio, Karamela tužio i njega i Gagu. 🤭
Ona je operisala nos jer je imala problema sa disanjem. To sto se i ona sva izbotoksirala da lici na skroz desetu osobu isto je skroz druga stvar.

Ali to sto Cecoljka i Arkan su svasta radili kako bi Cecoljka bila na vrhu a Dragana zabranjena, to je vec nesto sto je zaista katastrofa.

Dragana se jeste povukla posle udaje i nema mnogo hitova od poslednjih albuma (to joj sad dodje kao hobi), ali je i dalje dosta trazena, gde god nastupi ona napravi haos.

Cecoljka, jednom kriminalac, uvek kriminalac. Ne branim Karleusu, i ona je bila sa kriminalcem koji je isto bio utepan vrlo brzo posle Arkana.

Karleusa je prvo jurila kriminalce (Zoran), pa onda biznismene (Bojan) i na kraju fudbalere (Tosic). I sad je ostala sasvim sama.

Nevezano za ovo, smešno mi je koliko je pevačica operisalo nos i uvek je izgovor problem sa disanjem 😭

Sad me Marko sa svetim trojstvom podsetio da sam zimus iz dosade pravio po top 20 za svaku od nekoliko pevacica. Tipa Ceca, Brena, Jeca, Seka, Nale Bekvale, Micy...

Ha ha ha... i Edita sada priča kako je operisala nos jer je imala problema sa disanjem... Jadniice... sve one imaju neke devijacije nosa, a inače vrlo lep estetski nos... Ma da...

I ta priča da je Arkan zabranjivao Draganu je tako trula. Tokom devedesetih Cecu nisi mogao da vidiš na RTS-u, snimala je za Komunu. Dragana je bila najrežimskija pevačica, Danonoćno su je puštali na sva tri RTS-ova kanala. Javno se hvalila kako je najpopularnija osoba u Srbiji nakon Slobe i Mire, imala najveće koncerte u vreme najveće hiperinflacije. To što nema hit od 2001. (Sama kao list na vetru) to je njen problem. A i ta priča kako je Ceca kriminalac više.. to svi znaju i prihvatili su to negde (mada je i to sve prenaduvano - znam priče ljudi - igrom okolnosti sam živeo blizu njenog mesta rođenja - i znam da je pomagala običnim ljudima koji eto tako, kad su u nevolji a u blizini imaju nekog poznatog - obrate se, pa šta bude.. po 1000, 2000 maraka/evra nekome mnogo znači - Njena majka je uvek bila protiv - ali Ceca je davala; jednu sam ženu prepoznao na TV-u kad je Ceca bila uhapšena pa bio organizovan skup podrške ispred zatvora - koja je na pitanje novinara rekla: Niko me nije pomog'o, ni država, ni predsednik opštine, ona me pomogla.... kad nisam imala leba da jedem... Tako da, Lignjoslave, medalja ima dve strane, ne osuđujuš previše, kad ne znaš dovoljno).

Back