Jelena Karleuša

Stanija Dobrojević lupa gluposti na Pinku upravo... Glupa ko k*rac. Elem, kaže da je Karleuša blokirala na Instagramu jer je napisala da je Duško Tošić lep... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Kad se pa od prve srpske starlete moglo i cuti nesto pametno? Ostade ona baba devojka zauvek a jos malo pa ce 40 godina da napuni.

Pridružila im se Vendi... Pita je Ognjen kako je bilo na šabačkom vašaru - ona odgovara - Bačena je atomska bomba.. Joj Vendi kraljica... :ROFLMAO:

Telo joj je stvarno boli glava, prepicka. Steta sto ga ne koristi da privuce muskarce da je malo istakitaju posto se vidi da joj ocajnicki trebam
Ovo "trebam" je slucajno, mislio sam da joj ocajnicki treba 😭

Teško da bi takvu osobu smirilo bilo šta. Jedino možda da cela naša estradna scena prosto nestane i da ona bude jedna, jedina i neprikosnovena. 🤣

Ne bi joj ni to valjalo, pa s kime bi se onda svađala preko twittera? S Vučićem? Oh wait...

Ostade ona baba devojka zauvek a jos malo pa ce 40 godina da napuni.
Ovakve izjave ne volim da čujem koja god žena da je u pitanju. Odraz mizoginije i patrijarhalnih uverenja da je žena ostvarena samo ako ima muža i decu.

Ovakve izjave ne volim da čujem koja god žena da je u pitanju. Odraz mizoginije i patrijarhalnih uverenja da je žena ostvarena samo ako ima muža i decu.
Oprosti, ali kad je u pitanju ova...ova, nema drugog izraza za nju. I nisam mizoginista i nisam patrijahalno uveren. Sa kim je sve bila, na kraju ostade sama.

Na kojem kraju je ostala sama, nece ona danas umreti pa da je ovo kraj

IMG_20231004_155040.webp

im-gonna-throw-up-daniel-keem.gif

Ma dobila i ona botove kao i SNS što ima, to ide u paketu kad upadneš u sektu.

Što je najžešće ovu Plemićku pratim na Tiktoku delovala mi je zdravorazumno. A Karla večito sebe žali. Ja pa ja, ja žrtva i evo je posle svega.. Aman ženo umukni više, dosadna si. Mnogo samoljublja a jako malo kolegijalnosti i empatije. Empatična je kada joj ide u korist.

Back