Jelena Karleuša

Ja sam sve dosad mislio da je barem Slatka mala originalna pjesma 😭

Jesu oni tada potpisali prave autore ili sebe na toj pjesmi?

Cover pevaljka lol
Jadna Natalie Imbruglia, znaju je svi samo po pesmi koja cak nije ni njena. 😁

Rekao si cover pevaljka pa mi ona pala na pamet. 😁😁

Sto se Karleuse tice, pomenuli smo vise puta koje pesme su stvarno bas ono NJENE: ceo njen prvi album, ceo njen drugi album (osim onih obrada pesama od Elvire Rahic), Antihrist, Ko ovu dramu rezira, Kosuljica, Oko crno, Sudbinu poreci, Zar sam ja to zasluzila, Baj baj, Manijak, Moj dragi, Ne ne ne, Radoznala...

Jadna Natalie Imbruglia, znaju je svi samo po pesmi koja cak nije ni njena. 😁

Rekao si cover pevaljka pa mi ona pala na pamet. 😁😁

Sto se Karleuse tice, pomenuli smo vise puta koje pesme su stvarno bas ono NJENE: ceo njen prvi album, ceo njen drugi album (osim onih obrada pesama od Elvire Rahic), Antihrist, Ko ovu dramu rezira, Kosuljica, Oko crno, Sudbinu poreci, Zar sam ja to zasluzila, Baj baj, Manijak, Moj dragi, Ne ne ne, Radoznala...
Samo što Natalie ne priča kako je najveća zvezda, veća od Madone i ne znam koga sve ne.

Sad se setih i ove divne pesme koju je upropastila - Pucaj u ljubav se valjda zove njena verzija

A Ludaču sklepala od dve pesme - ne mogu da se setim odakle je refren ali strofe su od Azucar Moreno:

Dokle će da laže da je u braku sa Duškom dok sama takitari u onoj vili?? 👽

Pa papirološki očigledno ne, odavno je ne primećuje.. što pre prizna sebi to bolje. U porukama sa Vranješem je sve objasnila o njenom "braku" 😂

Koliko je to odvratna osoba, Duško je zaista voleo, gledao sam davno neku reportažu o njemu kako je celu sobu imao izlepljenu njenim posterima. Finansirao je više od 15 godina sve njene promašaje. Koliki je skot ova žena pokazuju prepiske sa Vranješom, ne one eksplicitne, nego ove:

496001_poruka-1_ff.jpg
1818102_0401_ff1.png

Znači... nije joj bilo dosta što ga je napravila rogonjom pred celim svetom nego je još htela da mu namesti priču da on ispadne kriv. Definitivno joj više ne da pare, daboga i bez te kuće na Dedinju ostala koju pre neki dan slikala da bi se šepurila i provocirala ovaj napaćeni narod koji jedva sastavlja kraj sa krajem.

Nema novina koje to nisu objavile... Inače Žeželjovo smeće Kurir sad promoviše Madam Svarovski kao najveću balkansku zvezdu i njen propali šou. :ROFLMAO:

Back