Jelena Karleuša

Ma Cecoljka ispusena mustikla, glas joj propao od onolikih cigara.

Karleusi zameram sto je dosta kontradiktorna i sto ima dosta idiotskih ispala, ali Cecoljka mi je trista puta gora i to sve zbog nacina na koji je gradila karijeru, preko voljenog muzica.

Pa nisam rekao da je Karleusa cvecka.

Samo sto je Cecoljka sabotirala Draganu Mirkovic preko Arkana, dok je Karleusa rekla kako "smo sve pevacice na neki nacin kurve" i tu se "srpska majka" pronasla uvredjenom i Arkan gu izvredjao najgnusnije. Od tad Karleusa kaze "inace, ne mogu ocima da je vidim."

Pa bile su zajedno Dragana i Ceca u nekoj emisiji na DM Sat. Taj hejt koju su novinari stvorili između njih je bzvz stvarno. Dragana je stvarno velika pevačica, devedesetih možda bila i popularnija od Cece, Ceca je najveća zvezda bila prve deceije 2000-tih.

Sinisa Medic je rekao da je za tu emisiju postojala ogromna tenzija izmedju njih, znaci tek posle onog "O pa dobro vece, jel se poznajemo il se ne poznajemo?" je sve receno sta je zaista bilo.

Ali to je tako legendarno. Ima jedan twit - gde neko kaže za Oliveru Kovačević, nakon što su je pljuvali zbog onog odlaska na Novogodišnji koncert u Beču tipa ... Da nije Olivere Kovačević nikada ne bi došlo do: O pa dobro veče, je l' se mi to znamo? - Pa ne znam - ti odluči. :ROFLMAO:

Nemoj slučajno da je ovo došlo do nje inače odmah ima da posveti jedan ceo story o tome 😂😂😂
A to što Dua Lipa ima najviše osvojenih poena na fsc-u u istoriji neće da je brine ako sazna? 🕊️

Ma bre znaš ti šta je Karly za Dula Pipu... Dula nikad neće biti zvezda! Nikad neće uspeti da snimi najskuplji spot u Srbiji od državnog budžeta 👀

Na digitalnim platformama kod čak 7 od 10 pesama sa albuma stoji E za eksplicitni sadržaj. :LOL: Samo nije kod Benge, Mashallah i Aliena.

Ali dobro, to je normalno za vecinu rap pesama i albuma u SAD...

Ona nije reperka i ne pričamo o SAD-u. Ovo je neki tik-tok folk :D

Pa ja kapiram da postoji ti žanrovi gde se psuje... i to je legitimno, umetnička sloboda, šta već. Postoji i slut pop ili kako se već zove. Ali ona se kao davno transformisala iz Grand pevaljke u neku kao wannabe pop-pevačicu kada su Karići platili Fivosu bogatstvo za album Samo za tvoje oči - iste pesme ovaj dao najvećoj grčkoj zvezdi - Despini, njena verzija Gia i spot se vrteo na MTV-u, a od ove samo na Balkanu, sad je izgleda otišla u totalni extrem. Parental Advisory - čuj, a pevala na Novogodišnjem koncertu za decu. 🙏 Nekako mi se čini da ni njene sadašnje mecene nisu mnogo srećne sa ovom njenom transformacijom.

Back