Jelena Karleuša

Ali meni je presmesno iskreno da se ljudi zgrazavaju nad psovkama u pesmama. Karleusa tako jeftino kupuje paznju. Samo kaze kurac picka ta kita i svi pricaju o njoj.

Mislim da je tu i cela poenta - mi (publika) bismo PESME, pa neka u njima budu i psovke i bilo šta "šokantno", a ona nam daje neke vulgarne baljezgarije.
To je kao stand up komičar koji se u nedostatku dobrih šala previše oslanja na psovke jer znaju da je to jeftin i brz trik da dobije neki osmeh.

Ne priznajem vulgarnost u umetnosti. Neka peva kako jase kurac sto da ne.

Ne mogu svi biti Prija.

Ali to nije za svakoga i Karleuša ne moze da se pomiri sa tim da nikada ne moze biti Ceca ili Prija sa ovakvim stilom.

Uostalom Sajsi i Mimi su devojke iz alternativne muzike kako moze da ocekuje da ovo bude za siroke mase

Nije cudo sto najbolje reakcije ima Alien koji je radio Bojan Vasic a tekst pisala Ljiljana Jorgovanovic.

Mogla je da obrne igricu i da izbaci neke damske pesme, ali kapiram da bi to bio još veći flop.

Ali meni je presmesno iskreno da se ljudi zgrazavaju nad psovkama u pesmama. Karleusa tako jeftino kupuje paznju. Samo kaze kurac picka ta kita i svi pricaju o njoj.
A zato kad slusaju Wet ass Pussy nikom nista, uz to spot cak i dosta vulgaran. Pa cak i u SAD ta pesma nije cak ni ogranicena za maloletne.

Ne priznajem vulgarnost u umetnosti. Neka peva kako jase kurac sto da ne.
Zato i kažem PESME. Ja ovo ne smatram pesmama nego splačinama.
Gorepomenuta Wet Ass Pussy je pesmetina (koliko god se meni ne sviđala), ovo što je Krki izbacila jednostavno nije.

Pa ja sam tek sad shvatio da ona pokušava da bude Karly B.

Happy Cracking Up GIF

S obzirom na to koliko je pominjala Kardi B u Zvezdama Granda ne cudi me. Ali je malo degutantno da zena u 45 glumi zenu koja je poznata po tome sto je prvo radila kao striptizeta a onda postala vulgarna reperka...

Zato i kažem PESME. Ja ovo ne smatram pesmama nego splačinama.
Gorepomenuta Wet Ass Pussy je pesmetina (koliko god se meni ne sviđala), ovo što je Krki izbacila jednostavno nije.
A realno to kazes samo jer je to licemerna rezimska fufa Karly.

Da ovo peva Sajsi niko ne bi reagovao. Doduse zato Sajsi I nije mejnstrim.

Da ovo peva Sajsi niko ne bi reagovao.
Mislim da si i sam sebi odgovorio 😅
Sajsi me smara, ali od Sajsi i nemam neka očekivanja jer mi se iole sviđaju plafon dve pesme.

Sa druge strane, ovakav tekst bih očekivao od Mimi Mercedes (koja je i pisala dosta toga, ako sam dobro shvatio), ali toj ženi to i stoji, na tome je izgradila karijeru i deluej autentično.

Pa da, bitne su pesme a ne reakcije. To što će se o njoj pisati i pričati, ne znači da je zbog dobrih pesama.

Mislim da je tu i cela poenta - mi (publika) bismo PESME, pa neka u njima budu i psovke i bilo šta "šokantno", a ona nam daje neke vulgarne baljezgarije.
To je kao stand up komičar koji se u nedostatku dobrih šala previše oslanja na psovke jer znaju da je to jeftin i brz trik da dobije neki osmeh.
To je to.

Što se pjevačica tiče, Jelena je jedna od rijetkih kojoj 'leži' da ubaci pokoju psovku (kao u Krimi rad recimo) ali da to bude umjereno kao u toj pjesmi, ili Ani Nikolić u Đavo ili 200/10, pa i Sari je leglo u Divlja, ali ovo je baš pretjerivanje plus što su melodije nikakve.

A kad smo kod te priče kako je ovo svjetski zvuk i kako ona jedina gura Srbiju i BalKaN naprijed, možda ne dijele mnogi mišljenje, ali meni Emina ima najbolji i najbliži zvuk tom svjetskom još od albuma iz 2018. I ova Dodirni me sa Yeterom je pojela cijeli Jelenin album ali naravno da nije ni blizu zapažena jer nije imala nikakve šokantne momente da privuče pažnju

• Like
Reactions: FFM
Emina se tad razvela od Sandala, pa je od tad gotovo i nebitna. Dok Karleusa opet kazem, dovoljno joj samo da bekne a, ima da se prica o njoj narednih nekoliko dana.

Znači šteta novaca i produkcije za ovaj loš stas i još gori glas. Pjesme (n).

Back