Jelena Karleuša

Emina se tad razvela od Sandala, pa je od tad gotovo i nebitna. Dok Karleusa opet kazem, dovoljno joj samo da bekne a, ima da se prica o njoj narednih nekoliko dana.
Nažalost, a žena pravi baš dobru pop muziku.

Ja pustio par pesama iz radoznalosti i nemam apsolutno nikakav utisak. Muzika stvarno nista specijalno, aranzmani siromasni a tekstovi ozbiljan prostakluk koji nisu lepo upakovani niti imaju ikakvog smisla. Daj boze da se ovde radilo ozbiljno bar mesec dana na albumu. Vise se iscimala za spot jedne pesme nego za sve ostalo.
Album Diva ce definitvno ostati njen muzicki vrhunac, sada ni ne peva vec pokusava da repuje/trepuje. Ona jednostavno nije dorasla tom zadatku gde je upravo najjaca konkurencija medju mladim izvodjacima. Ona ovaj repertoar sa albuma nece ni umeti da otpeva uzivo.

Imam preporuku za ove momke, na jako objektivan način komentarišu albume domaćih izvođača. Slušam ih dok nešto radim , baš me opušta

Koja je to poezija za ovaj šljam od tekstova koji ona ima, ne vredi porediti ni u šali.

Od Karleušinih balada sam jedino voleo ovu obradu pesme Anne Vissi, ali remake verziju. Prva verzija je užas.🙏 Šta znači kad se uposli vocal coach, pa Ceca Slavković - jedan od najboljih bek vokala, pa se u miksu to lepo ispegla.

Back