Jelena Karleuša

Ja ne verujem u te priče o curenju tekstova. Verovatno su tada svesno postavljeni online, kao što se sada kriju (iz nekog razloga).

Da se osvrnem i ovde, ne znam kako je Maya Berovic ispusila toliko, pesme su mi extra top (od kojih bih neke rado na ESC!!!), neuporedivo bolje od Carlyinih. ALi eto...

Iju gle! Nove pesme ???

Romane = Putine?

Melodija je odlicna, ruku na srce, ali tekst skandalozan ....

La Bombu je stvarno izbombardovala hahahh. Imam u telefonu demo verziju koja em duže traje em bolje zvuči.

Da se osvrnem i ovde, ne znam kako je Maya Berovic ispusila toliko, pesme su mi extra top (od kojih bih neke rado na ESC!!!), neuporedivo bolje od Carlyinih. ALi eto...
Maja je ispusena mustikla i radi pesme sve na isti fazon, zato je i ispusila. Ne menja se uopste.

Jeste malo lošija Maya, ali žena napunila Arenu bez da joj majka išla po rijalitima da joj se napuni jedna jedina Arena u karijeri. 🙏

Sad i to da slušam? Samo sam onu bljuvotinu sa spotom poslušao i zažalio i duet sa Micy, ostalo ni sa prethodnog dela "Trilogije" mi ne pada na pamet da slušam. Čak mislm da nisam nikada ni čuo sve pesme koje je snimala. One koje "uhvatim" negde - u prolazu, busu, žurci, i onda prepoznam to vrekanje i registruem da je ona.

Neka pesma je obrada?

shock-pretends-to-be-shocked.gif

Prihvatite da ste fanovi Karleuše i onda je sve u zivotu lakse🤭

Milan Stankovic vaskrsao i napisao super baladu. To ponosu moj!

Karleusa jednu pesmu napisala tekst sama za Duska očigledno. 🤭

Ma Ludilo je top pesma isto. Open your hearts. Primite Jecu Sendvicarku u vas dom.

I XY kao stara JK.

Meni bi JA bila odlična da nije preterala sa autotjunom kao što neretko ume da uradi.

Ima par pesama koje me lepo vozaju: Nepogrešivo, Abu Dhabi i XY.

Pesma Minut će se verovatno najviše dopasti onima koji ne vole Karlu :ROFLMAO:

Back