Jelena Karleuša

Lepo sto je izbacila album sa pesmama iz fioka, ovaj hocu da kazem pesme sa svetskim zvukom

Ne znam što bacate toliki hejt na ovu temu 😂 O ukusima ne treba raspravljati. Lobanjate a za nekoliko dana ćete svi da pevate stihove 👀 Meni se neočekivano sviđa OMEGA i drago mi je ako će biti još jedan album

Ali sto mnogi prave fore sa Minutom, a to je upravo efekat koji je zelela da postigne xD

Hvala Telekomu je trebalo da kaze a ne Hvala im, da se bar lepo oduzi sponzorima!

Ja cu sve lepo poslusati posle ispita, mozda sledece nedelje izbaci i poslednji deo trilogije.

Koliko god da mi nije leglo na prvo slušanje, ipak sam se navukao i na par pesama sa ovog albuma.

Ne znam što bacate toliki hejt na ovu temu 😂 O ukusima ne treba raspravljati. Lobanjate a za nekoliko dana ćete svi da pevate stihove 👀 Meni se neočekivano sviđa OMEGA i drago mi je ako će biti još jedan album
Karelusa je delulu šizika sa hiljadu dijagnoza ali u ljudima izazova takodje unhinged reakcije i onda je to jedan prelep zacarani krug.

"stanovanje" kao moderan koncept globalno je doveo do toga da ljudi moraju da obozavaju i izvodjaca kojeg slusaju kao osobu i da ga velicaju.

I kod Karly ljudi ne mogu da prihvate sa da je ona moralni olos i nakaza ali da svi volimo (bar neke) njene pesme i to je prosto tako.

Meni su Abu Dabi i Romane interesantne zato što mi vuku na Jelenu iz perioda Nije ona nego ja i Gili Gili. Zapravo cela OMEGA mi je kao throwback na Jelenine pesme u periodu od 2000-ih pa do recimo 2008. i JK Revolution.

Back