Jelena Karleuša

Pa itekako targetiraju mlade i bas zato sto jako dobro znaju sta rade mlade guraju u apstinenciju jer ne mogu sa ih navuku da glasaju za SNS. Ili im podvaljuju Belog i Micu Zavetnicu.

Pa pola ovih popularnih meme stranica racunajuci tu i Negujmo igra tu ulogu

• Like
Reactions: FFM
A što se o Milici Pavlović priča da je režimska pevačica? Mrzelo me da to ispitujem, ali je nazivaju tako.
Slikali su je u Amsterdamu sa Danilom Vucicem, a osim toga i njoj je Telekom sponzor. Mada kod nje iskreno ne vidim problem jer ona to ne naglasava i fokus joj je iskljucivo muzika, kao i kod Sase Kovacevic i ostalih. Kod Jelene je uvek prva asocijacija medijski fenomen pa onda muzicki umetnik.

Stvarno ima smisla ova paralela sa Kardasijanima, famous for being famous. Bukvalno nije izbacivala album deset godina niti bila aktuelna u muzici a opet je bila sveprisutna na svakom koraku i pricalo se o njoj stalno.

Ljudii čuo sam malo tračeva.. Karli ima ukupno 36 pesama i izgleda će biti treći deo albuma. Ima duete sa Lapsusom, Senidom i Vojažem. I ima 15 spotova od kojih 5 spotova su radili neki frizeri koji su rekli mom drugu te informacije. Sad koliko je to provereno ne znam 😂

Ne moraju da glasaju za SNS. Dovoljno da odu u apstinenciju.
Upravo sam ovo hteo!

Ma dovoljno je da oni budu hepi, dobili su album godine, ma decenije posle toliko pauze, pa da ne bacaju hejt na drzavu kad dodju izbori kroz par meseci... Tad ce neko Usce nesto biti...

Nacionalni stadion samo! :cool:

@Liberta: "Ljudii čuo sam malo tračeva.. Karli ima ukupno 36 pesama i izgleda će biti treći deo albuma.."

Toliko pesama nemaju Viktorija, Marina Perazić i Bebi Dol zajedno. :ROFLMAO:

17.8 najavila Omegu
20.8 objavila Omegu
22.8 ?
8.9 ?
Možda ima prostora za treći album, ja se nadam da je to to sa skrivenim porukama u spotu. I Kanye jelkica u kolima, možda duet 😂

Je l' ovo iz nekog spota? Isto neka pokradena ideja kao ono na Macovoj dodeli nagrada?

3cj9Y25.jpg

Ma Dara od Radojka je jos urnebesnija. Pare su joj toliko udarile u glavu da joj sin ne ide u "seljacke skole", a pri tom je nepismena do zla Boga.

Nije Karleusa cvecka nikako, ali Darka Bubamarka je ovime pokazala koliko je djubre.

dara-bubamara.gif

ali Dara od Radojka je postala tesko
mami%C4%87-zdravko.gif

Nađoh na twitteru staru njenu najavu albuma na profilu. Sve je izbacila osim Koke roke i Hanume koju je objavila Sanja Vučić. Ostao je duet sa Lapsus bendom kao neobjavljena i Runde koje verovatno nažalost neće izaći zbog Fute. Baš mi je žao, tekst pesme obećava ❤️
" Ponovi runde krvave mi suze ,krvave mi suze. Ponovi runde, samo neka čuje, živa je i tu je, al' ne čuju me više čak ni bube iz tog malog stana. Ponovi runde pa nek' joj bude kao meni sada"
Ako je istina za 36 pesama onda ih ima još 16 za treći deo.
Screenshot_2023-08-22-00-06-09-03_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.webp

Back