Jelena Karleuša

Meni, iskreno, nikad nije bila zanimljiva kad kritikuje nečiju muziku jer je njena šljam.

Bila je zanimljiva, donekle, kad je bila modni žiri.

Pre je Karleusa bila zanimljiva sa takvim izjavama, bez sujete i zla u sebi. Ali ovo je sad postalo sramotno slusati. Opet kazem, mene je sramota njene sramote.
Primetio sam to kod nekih njenih fanova. Ne dopada im se sve to, a gotive njene pesme. :(

Žena je toliko sujetna, egocentrična i umišljena da zaista nema granica. Jedno je biti ambiciozan i imati možda čak i viška samopouzdanja, a potpuno drugo biti narcisoidan do te mere da sa visine gledaš sve oko sebe, a da ne pričam o pljuvanju kolega i potenciranje same sebe kao jedinog muzičkog savršenstva na Balkanu. A znamo svi kako se probila, kakve su njene vokalne (ne)sposobnosti, ko je platio to njeno "čudo neviđeno" od albuma i sve ostalo. Tako da ono... ae marš baba.

Bila je zanimljiva, donekle, kad je bila modni žiri.
Odatle je i krenulo sa onim njenim pitanjem "Kako Dara od Radojka? Dara moze od Darinka, jel tako? Kako Dara od Radojka? Radojka, kako se zove, tako se oblaci, tako se i ponasa. Kao Radojka." 🤣🤣

Volim inace kad potkaci Ceciliju, ali ostale pevace i to cesto bez razloga to nikako.

Ovde mi se svidja kako je rekla "inace, ne mogu ocima da je vidim." 🤣🤣🤣

Primetio sam to kod nekih njenih fanova. Ne dopada im se sve to, a gotive njene pesme. :(
Nazalost. Kad je bila mladja, imala je granicu i znala je kad da stane, ali sad... Kuku majko.

E bas zena kad lupi ove provale, da li namerno ili slucajno, zato se i prica o njoj...

A za Saru Jo: Kao da sam moju Atinu našminkala i stavila na štikle

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Karleusa je zanimljiva kao Marija Kulic ili Miljana. Gledas ludacu pa ti smesno. Pola stvari koje kaze nemaju nikakav smisao.

Ali ima haRhizmu

Zbunjen sam, jel ti voliš Karly ili hejtuješ Karly? Ne mogu da se pokupim sa promenama.

Saša Popović na Pinku objašnjava grafikone o gledanosti Zvezda Granda u razmacima od 10 minuta u odnosu na Karleušin koncert valjda... Umirem. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Izvinjavam se zbog duplog posta, ako može da se objedine. Ovoliko grafikona ni Vučić nije pokazivao... Sahranio je - "dok je živa pratiće je da je dok su bile Zvezde Granda, ona imala šer od 6%... Gde ćete lopatom na bager"... Umirem!!!

Last edited:
Back