Jelena Karleuša

Na stranu kakva je Ceca ona makar ima pesme normalnog sadržaja i za mnoge se može reći da su evergreen.
Upravo to. Dzedza ima toliko HITOVA (u pravom smislu te riječi, ne hitovi u stilu Lude Karle "izbacila sam dva albuma i drugi dan su odmah SVE PJESME HITOVI) i evergreena koliko Karletina nema ukupno pjesama.

Jedino od Cecoljke sto prihvatam jeste njen period 1988-1991.

Sve posle toga je "gazenje preko leseva" sa svojim muzicem kako bi i Draganu zabranili, uz to je i njen muzic zabranio Miliju, Futi i Marini da rade sa Draganom.

Licemerje nekako podrazumeva da ti imas odredjene jasne stavove i uverenja koje delis u javnosti, pa ta onda tvoja kasnija dela i/ili reci pokazuju drugacije.

Ova zena samo ide i lupeta sta joj prvo padne na pamet u datok trenutku u zavisnosti od stanja ega.

Zaboravio sa da napišeš da ipak nije gazila preko leševa kao Ceca. :ROFLMAO:

Ona stvarno misli da će je neko pamtiti i nakon njene smrti...

jelena-karleusa.jpg

Pa svi ce je pamtiti. Ona je ostavila takav trag da ne moze niko da je zaboravi, nebitno sta god ona uradila.
Ona je medijska ličnost, starleta više nego pevačica, zato se i priča o njoj. Da ojednom ućuti i samo se bavi pevanjem postala bi dosadna. Kad dođe dotle niko je se neće sećati po svojoj muzici, po svom radu, već samo po tome kakav je skot bila.

Ovaj početak izjave "Često mi govore kako me moja zemlja ne zaslužuje..." tačno je u stilu Vendi sa onom heklanom kapom u zelenoj garnituri iz 80-ih "Kod mene je u stvari bila potreba za uspehom..." :ROFLMAO:

Ali, ona je drugačija 🙏

Setih se jedne divne pesmice s početka 2000-ih. :)

Back