Jelena Karleuša

Strašno koliko je ova žena opsednuta Cecom. Ja tek sad vidim da je obrada tra-la-la pesmice od pre trideset godina "Ne računaj na mene" za potrebe Novogodišnjeg programa 6. u trendingu što se muzike tiče u Srbiji, a i u ostalim EX YU republikama, pa i Austriji valjda i bolesnica se i povodom toga oglasila:

525425_karleusa_iff.png

Velika borkinja protiv vređanja na internetu a za Mayu Berović piše da ima facu Taška Načića??? Bože kakvu ona facu ima... Rugobetina!

Ona bez ikakvog povoda se pokenja po nekome a onda kada joj jedna od deset osoba odgovori ona priča kako je svi napadaju i prozivaju lol

Mislim da je Ivan Ivanović bio jedina osoba koja je napala bez povoda.

Misliš jer će biti flop?
Naprotiv, male su sanse da ce Ceca flopnuti, ima i dalje najvece ime i dobru reputaciju. Kad je Delulusa onako skakala po Priji od Cece ce dobiti fras.

Uopšte ne mogu da se setim zbog čega su pukle Ceca i Mira?

Pa to da je Ceca propala je narativ koji vec godinama guraju Karly botovi koji nema utemeljenje u realnom svetu

Pa to da je Ceca propala je narativ koji vec godinama guraju Karly botovi koji nema utemeljenje u realnom svetu
Jasno, htedoh reći da ne mogu da se setim zašto su prekinule druženje, bile su kuvane&pečene od 90ih, a Mira je sada ozbiljno hejtuje.

Pa Ceca i general Škorić su bile bff? Baš su bile zanimljive dok su zajedno mafijale, i mene zanima zbog čega je puklo

Sukob Jelene i Cece je stvarno zatrovao pola estrade, neshvatljivo mi je da budes dobar s jednom i onda kad se posvadjaju iz njima znanih razloga svi po difoltu odlaze kod druge i pljuju ovu prvu, sve je to toliko licemerno, poltronski i jadno...

Sukob Jelene i Cece je stvarno zatrovao pola estrade, neshvatljivo mi je da budes dobar s jednom i onda kad se posvadjaju iz njima znanih razloga svi po difoltu odlaze kod druge i pljuju ovu prvu, sve je to toliko licemerno, poltronski i jadno...
Ali u isto vreme sveopšte prisutno kod nas, tako da ne iznenađuje.

Pa Ceca i JK nisu nikada bile bliske poput Mire i Cece. Cecina čistka najbližeg kruga ljudi je očigledno s nekim razlogom (tako je i nekadašnji BFF Vidić odleteo), a ova raspala Karleuša samo čeka neke varnice kako bi pokupila likove koje Ražnatovićka otkači da bi je peckala. Nijedna od njih dve me ne zanima preterano + ova mafijašica sa Dedinja je bila i hapšena, ali JK nikada i ni po jednom osnovu neće moći da se poredi sa Cecom, pa joj jedino preostaje da laje (a i tu je bez uspeha).

Back