Jelena Karleuša

Izgleda da je mnogo paušalnih, pogrešnih procena. JK prednjači u tome, a opet neki kažu da na tom prostoru ne može stati ni 10 puta manje, a za koncert Smaka pre dve godine su prenosili da je bilo preko 30.000 ljudi, što se, po nekima, opet ne uklapa u realnost.

Koncert Smaka nije bio na istom mestu već na Trgu slobode isped gradske skupštine Kragujevca, što je neuporedivo veći prostor od trga gde je ova osoba nastupila preksinoć.

Dobro je što si bar otvoreno priznao da ste spremni da podržite bilo koga, pa makar bio i najveći ološ, sve dok je to vama u interesu.

To svakako i jeste glavna odlika ove sekte koju ti zastupaš.

Što se tiče onog pitanja "ko može da se veseli uz rok muziku?".........evo ponosno da ti kažem da ja mogu i rado to činim već jako dugo :D I ne fali mi apsolutno ništa. Vi se slobodno veselite uz ovu osobu, vaše je pravo i vaš izbor. Ja svoje uši (a i oči) da maltretiram na taj način, apsolutno nemam nameru.

Ja sam i dalje iz nekog razloga ubedjen da je u pitanju trolovanje.

Večeras od 21h praznični koncert "Gala veče sa Jelenom Karleušom" ekskluzivno za gledaoce Prve televizije. Koncert je sniman pod vedrrim nebom, ispred Muzeja istorije Jugoslavije i Kuće cveća.

Jelena će imati i goste koji će sa njom uveličati ovaj program, a jedan od njih je Saša Matić.

С обзиром на то да РТС уопште нема божићни програм, свака част Првој што није пустила редован програм.

С обзиром на то да РТС уопште нема божићни програм, свака част Првој што није пустила редован програм.
Karleušin koncert je baš onako program za Božić 👀

Нема везе јесте или није, бар им није редован програм као на РТС-у.

Једина светковина достојна њеног дела и имена је Ноћ вештица. И наравно Фестивал плагијата и дволичности, чим га установе.

Back