Jelena Karleuša

Dua Lipa Live from the Royal Albert Hall. Verovatno neki pokušaj toga. Inače mene ne interesuje stranka i xxx materijal dotične više mi je čudno da jedan ponosan ateista kao JK ima božićni show al što neko reče gore barem je Prva nešto drugačije davala. Zonu Zamfirsko i Tirketa već 20 godina gledamo na RTS-u.

Па не баш, ко се весели уз Јелену Томашевић, 3 песме брзе има + нема харизму.

Па не баш, ко се весели уз Јелену Томашевић, 3 песме брзе има + нема харизму.
Jaoj molim te, a ko se to veseli uz JK?

ps. Hristovo rođenje se slavi uz crkvenu i duhovnu muziku, pesme o Božiću... Sigurno ne uz estradne "umetnike"

Od opozicione ateistkinje koja se provokativno slika sa krstom do režimske pevaljke koja ima božićni koncert i peva Vidovdan... O gospo draga.
Nevernice moja
vrati mi se ti
jer ne mogu, nevernice

ja bez tebe ziveti

Ovaj dekolte sa silikonskim grudima na izvolte nikako nije prigodan za Bozic. Crkva ce, naravno, precutati.

Ја ипак мислим да се на овом форуму јављају форумаши/монаси директно с Хиландара...на форуму о Евровизији се прича о духовним песмама.
Ништа догодине доведите Даницу Црногорчевић да пева.
Поштен свет на Божић гледа Елиту.

Ova osoba je svojim izjavama na drustvenim mrezama, gde je na najprimitivniji nacin vredjala razlicite ljude, izgubila i poslednji trag postovanja u mojim ocima. Na stranu to sto mi nikad ni nije bila nesto simpaticna, jedino sam nekad davno imao respect za nju zbog otvorene podrske LGBT+ ljudima. Sad je jasno da je to bilo potpuno fake. A i ako je kojim slucajem bilo iskreno, ovim postupcima u zadnje vreme je potpuno pljunula na sve za sta se navodno zalagala. Jedna jako tuzna prica.

Inace, zena deluje da je toliki egomanijak, da bi verovatno najteze podnela potpuni ignore od strane javnosti.

Back