Jelena Karleuša

Најдраже ми је што су то све државни новци. Дакле, и ви је плаћате.

Па што нисте јавили у овој теми да се Карла вратила на Инстаграм јача него икада...Голуме, вратила се дива.

Jbt ovaj šarlatan je ubedio i svoje botove da je Krkeljuša neko mudo… Zamisli taj sunovrat jedne karijere kada ti stranački plaćeni botovi dolaze na koncert 😢 I onog jednog i po pravog fana je izgubila…

Јао баш јесте, ено пуни сваки концерт или наступ. Будите мало објективни и без мржње.

Па што нисте јавили у овој теми да се Карла вратила на Инстаграм јача него икада...Голуме, вратила се дива.
dragi ugasili joj oba naloga... toliko o tome koliko je jaka

Kada je neko napisao ,,samo da se interno ne odabere onaj sendvičarski odron od žene", verovatno ste mislili na Karleušu! Mislim da je to u nekoj drugoj diskusiji bilo...

Edit: Bio je to @Scooby u temi Budućnost Srbije na Evroviziji...

dragi ugasili joj oba naloga... toliko o tome koliko je jaka
Па јесте јака, али што она каже блокадери 8 месеци против Вучића и једино што су успели је да њој оборе више пута Инстаграм. Сад ће бар брже да се врати јер углавном је активна на Твитеру политички. Инстаграм сад има увид да јој пријављују налог ботови и без правог разлога. Тако да брзо се враћа она.

Toliko mi se zgadila da prosto ne mogu da verujem koliko je ova zena glupa i bezobrazna.

Informer isto nešto lupetao da se Ceci širi smrad iz kuće, očigledno im je ona na meti zbog nečega.

Njihove uloge u medijima koje su imale su se potpuno obrnule, what time to be alive...

Back