Lignjoslav
Ekspert
Glupa do bola. Kako li joj uspeva da se svaki put sve vise ukopa?
Али зашто? Она је тад била против Вучића, сада није. И ја сам тада био против Вучића, боже, шта сам све писао, мало ме и срамота - сада сам за њега. Не мислите исто у свим годинама живота. Људи се мењају. Неки због пара промене мишљење, али то код Карле и мене није случај.
Ja sam preponosan na njenu sramotuMene je uzasno sramota njene sramote.
Kod nje to sigurno jeste slucajАли зашто? Она је тад била против Вучића, сада није. И ја сам тада био против Вучића, боже, шта сам све писао, мало ме и срамота - сада сам за њега. Не мислите исто у свим годинама живота. Људи се мењају. Неки због пара промене мишљење, али то код Карле и мене није случај.
samo nemoj ti da pricas o mrznji, do podne mrzis sebe posle podne mrzis ceo svetКолико мржње од вас у овој теми. Појешће вас и мржња и љубомора. Што се тиче ове руље што јој добацивала у Лозници и викала к*ево, не вреди ни коментарисати. Деца су дошла да је гледају и онда ови дивљаци почињу да урлају. То не може да се назове народ него дивљаци.
Takodje joj nije problem da pred istom tom decom pokazuje srednji prst sa bine i naziva ljude pic..maProblem je što joj ljudi pred decom viču “kur*o”, ali nije problem kad ona po društvenim mrežama vrijeđa i psuje i proklinje koga god stigne pa to onda čitaju ista ta deca koja je prate.![]()