Jelena Karleuša

Колико мржње од вас у овој теми. Појешће вас и мржња и љубомора. Што се тиче ове руље што јој добацивала у Лозници и викала к*ево, не вреди ни коментарисати. Деца су дошла да је гледају и онда ови дивљаци почињу да урлају. То не може да се назове народ него дивљаци.

View attachment 36473

Kontradiktornost nivo 386352843.
Али зашто? Она је тад била против Вучића, сада није. И ја сам тада био против Вучића, боже, шта сам све писао, мало ме и срамота - сада сам за њега. Не мислите исто у свим годинама живота. Људи се мењају. Неки због пара промене мишљење, али то код Карле и мене није случај.

Али зашто? Она је тад била против Вучића, сада није. И ја сам тада био против Вучића, боже, шта сам све писао, мало ме и срамота - сада сам за њега. Не мислите исто у свим годинама живота. Људи се мењају. Неки због пара промене мишљење, али то код Карле и мене није случај.
Kod nje to sigurno jeste slucaj

Колико мржње од вас у овој теми. Појешће вас и мржња и љубомора. Што се тиче ове руље што јој добацивала у Лозници и викала к*ево, не вреди ни коментарисати. Деца су дошла да је гледају и онда ови дивљаци почињу да урлају. То не може да се назове народ него дивљаци.
samo nemoj ti da pricas o mrznji, do podne mrzis sebe posle podne mrzis ceo svet

Prosto su stvoreni jedno za drugo! Dijagnoze se podudaraju. A danas joj je uzgred i rođendan.
Treba sutra da se obezbedi posebno mesto u nekoj težoj psihijatrijskoj ustanovi za njih dvoje zajedno. 💕

Problem je što joj ljudi pred decom viču “kur*o”, ali nije problem kad ona po društvenim mrežama vrijeđa i psuje i proklinje koga god stigne pa to onda čitaju ista ta deca koja je prate. 🥲
Takodje joj nije problem da pred istom tom decom pokazuje srednji prst sa bine i naziva ljude pic..ma 😉
Jos kao ona je iz blokova, i….? 🤣 Ova se jos nije probudila iz 90-ih.

Back