Jelena Karleuša

Па то зато што је руља блокадера таргетира и спречава да ради свој посао. Више људи би дошло да је гледа и слуша, али због блокадера боље да не угрожава своје слушаоце. Ја бих први ишао да је гледам у НС-у али због будала не бих ишао јер желим безбедно да се осећам на концерту. Која је поента ићи на концерт на који не желиш...ја никад нисам ишао на концерте људи које не подносим/нисам подносио. Нити би им бранио да певају.
Морате сконтати да је нису отерали обожаваоци или слушатељи него руља блокадерска.

To su isti ljudi koje ona na društvenim mrežama targetira i za koje piše najodvratnije stvari, sama je to tražila, jbg. Narod koji ju je oterao je za taj koncert i platio, i imaju svako pravo da protestuju protiv zloupotrebe svojih para.

Bože ovo ćaci ispiranje mozga je nov nivo suludog.

Ljudi koji su koristili železnički stanicu 1. novembra su na put krenuli sa idejom da je bezbedno, a završilo se tako što ima je na glavu pala nadstrešnica. Kako vas ne muči rulja korupcionaška i mafijaška? Sirota Karleuša, njoj je zaista najteže.

А шта ћемо са људима који су дошли да је слушају? И они су платили да је слушају или су то само ваше паре?
Ти мене не, ја се обрадујем кад видим да ме и даље читаш и да си редован у овој теми. Да нема вас који пишете, не би ми форум послао обавештење и не бих ја коментарисао и бранио личност коју нападате.

Back