am Jermenija 2025: Parg - Survivor

Arsen Grigoryan ft. Kamil - nadam se da to nije ona(j) Kamil Show, iako, čim se na slici ne vidi glava, vjerojatno je 😭

Anahit Adamyan je jedna od one dvije djevojčice koje su na JESC 2016. pjevale Tarber

Bice zanimljivo Jermenci jedva cekam jedna su od najdrazih nacija na jesc nadam se da ce konacno da bude dobri na jesc da krenu da imaju rezultate kao na jesc .

Hocu jermenski duduk,hocu Sirusho, hocu Ingu i Anush, hocu takvu Jermeniju...a ne Athenu iz 2020. godine

Gledam slike i Jermenija sa Kavkaza odaje veći vajb ,,World music" od naše male Srbije 🤣

Ma iskreno nisam optimističan da će Athena pobijediti, s obzirom da je 100% televoting oni će vjerovatno izglasati neki lokalni smor kao ono 2018. što su poslali lol, ali vidim po komentarima dosta sada ona ima fanova u Armeniji nakon 2020.

Athena mi je nekako neubedljiv performer, moze jedino da iznese neke limunadice, ozbiljnije pesme nikako. Mislim da sigurno ne pobedjuje.

Ne kužim hajpić fanova oko te Athene godinama, kao da je 2020. bila favorit za pobjedu

Meni nije samo zbog nje, nego djeluju ozbiljno sva imena tako da očekujem par baš dobrih pjesama. Ali da, Athena zaslužuje da ide nekad svakako zbog onoga iz 2020.

Ja se njoj radujem jer mi se dopala pesma iz 2020. a više zato što zaslužuje drugu priliku da ode na ESC, kao i ostali izvođači koje su javni servisi ispalili 2021.
Isto, Chains on you jedna od mojih omiljenih pesama ikada i van ESC konteksta

Bolja mi je ova Athenina pjesma od Chains on you, ali ništa posebno.

I sve pjesme na engleskom? Malo tužno

Parg nije razočarao 🙏

Zanimljiv mi i Simon - Ay Paparey Bye

Anahit Hakobyan, Gasoiia - Wild
kao bolja verzija Bojane i Davida

Athena ok al ne volim taj fazon

Generalno se čini kao jako dobar izbor, slažem se sa Markom da fali jermenskog

Back