Hvala nebesima što su poslušali fanove i odustali od one grozne ideje da se pjesme ne čuju prije samog NF-a.
Veselim se čuti pjesme, imao je Depi dobrih numera
Bice zanimljivo Jermenci jedva cekam jedna su od najdrazih nacija na jesc nadam se da ce konacno da bude dobri na jesc da krenu da imaju rezultate kao na jesc .
Ma iskreno nisam optimističan da će Athena pobijediti, s obzirom da je 100% televoting oni će vjerovatno izglasati neki lokalni smor kao ono 2018. što su poslali lol, ali vidim po komentarima dosta sada ona ima fanova u Armeniji nakon 2020.
Ja se njoj radujem jer mi se dopala pesma iz 2020. a više zato što zaslužuje drugu priliku da ode na ESC, kao i ostali izvođači koje su javni servisi ispalili 2021.
Meni nije samo zbog nje, nego djeluju ozbiljno sva imena tako da očekujem par baš dobrih pjesama. Ali da, Athena zaslužuje da ide nekad svakako zbog onoga iz 2020.
Ja se njoj radujem jer mi se dopala pesma iz 2020. a više zato što zaslužuje drugu priliku da ode na ESC, kao i ostali izvođači koje su javni servisi ispalili 2021.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.