am Jermenija 2026: SIMÓN - Paloma Rumba

Golo govno, da oprosti ovaj narod ovde. I u cemu je fazon sa majicom boje kože, on je kao konzervativan pa neće da se skine?

Athena Manoukian izgleda likuje nad ispadanjem Simona hahah, objavila danas klip sa DaQueenation spota 😆

Odličan nastup, iznenađen sam ispadanjem. Doduše, pesma mi se nikada nije dojmila ali sam mislio da ima dovoljnu bazu fanova koji će je progurati. Ispostavilo se da nije upalila ni kod ljudi koji su gledali i slušali sve po prvi put.

Po mom mišljenju on je ovde napravio muziku i osmilio ples pa tek onda radio na tekstu. Vidi se iz aviona da je pesma prilagođena njemu kao plesaču. Jedino što je trebao je da se otvori i kešira mnogo bolje densere koji mogu da ga prate a ne da izgledaju kao deca na času plesa kod njega.

Malo ljudi glasa u pf generalno i mahom hardcore fanovi, kod kežualaca bi bolje prošao čini mi se. A od žirija vrlo moguće manje od 10 poena, ako ne i nula.

Ja ne znam samo gde se istopi sva ta silna njihova dijaspora po Evropi. Isto kao i kod Azera koji su jedno vreme žarili i palili po glasovima publike, a sad im premija ako dobiju jedan jedini poen

Kao i srpska dijaspora, glasa samo kad je nešto po mjeri njihovoj, evo i Poljakinja sinoć ni 20p nije dobila a nekad Poljaci znaju iskidati televoting

Baš se nisam nado da će proći bolje kod žirija, lol. 🤣 Pokazalo se tačnim da publika nije fan kakofonije zvukova i neslušljivih pesama, nevezano za nastup.

Inače Athena se jučer izjasnila na Instagramu povodom eventualnog učešća na Eurosongu i rekla da se više neće prijavljivati ni na jedan nacionalni izbor i da smatra da treba interno da bude izabrana. Hoće li je Armenija konačno poslati? 🤔

20260619_205050.webp

Mislim, zaslužila je zbog 2020, ali ne zbog nekog uspjeha koji je ostvarila u međuvremenu

Lol, šta si sve kojekakve polupevaljčice neće umisliti…

Pa interni izbor bi imao smisla samo kao kompenzacija za 2020, ali ovako je ona daleko od bilo kakvog kvaliteta. Tipična umišljenost.

am Jermenija 2026: SIMÓN - Paloma Rumba
Back