am Jermenija 2026: SIMÓN - Paloma Rumba

Ovo mi recimo bolje od Gruzije, više bih ovo slušao i šarmantan je!

Mislio sam da će da plate bbno$ da nastupi za njih, al našli izgleda adekvatnu zamenu.

Ovo mi se svidja i to mnogo. Plus, znaju da osmisle i izrežiraju dobar nastup, tako da u Beču očekujem ludnicu koju će žiri, verovatno, ignorisati.

Stvarno sam mislio da ne može biti slabije od one njegove pjesme od prošle godine, ali izgleda da može. Pjesma je teški treš i zaslužuje jednocifreni broj bodova od žirija. Ovo bi prije 7-8 godina bio sigurni NQ, dobro smo spustili standarde.

Ipak mi se sviđa 🫢🫢

Samo bih izbacio ono "rock it" jer mi para uši iz nekog razloga

Ma dobro je ovo.

Naravno, mess je, ali ne kontam zašto moramo da se zgražavamo svaki put kada neko sebe ne shvata previše ozbiljno. Smešno je, retardirano, infantilno, zarazno i lik ima harizmu i super igra. Pritom, ima ovde nekih kreativnih muzičkih izbora i ideja. Minus poeni su naravno za njegov katastrofalan i nerazumljiv izgovor engleskog (zašto ne peva na jermenskom???) i voleo bih da je malo puniji i prodorniji instrumental i da ne ubrza na kraju nego da pojača intenzitet.

Ovde dosta zavisi od toga kako se prezentuje. Ako bude jeftino i vokalni raspad, očekujem scenario gologuze Finske iz 2024. ili još gore mlekadžije iz Australije prošle godine. Ako bude prštalo od energije i dobrog kadriranja, nije nemoguć scenario Moldavije 2022.

Me gusta ovo. Malo vajbom vuče na RTTD, ali baš mu dobro stoi

Meni je ovo baš zanimljivo - na momente i super, samo mi previše odvlači pažnju njegov engleski (i tekst pesme koji je džiberiš al ajde)

Nego od kako sam poslušala pesmu razmišljam na šta me podseća taj glavni hook i izvukla sam ovo iz malog mozga:

Negde oko 2:06

Nije baš ISTO isto, samo ima isti vajb a i htela sam da podelim jer sam provela sate tražeći naziv ove sada već ancient pesme 😂

To beat, or not to beat?
Naravno to b e a t! Uvek!!
Hell, yea😎

Meni je ovo baš zanimljivo - na momente i super, samo mi previše odvlači pažnju njegov engleski (i tekst pesme koji je džiberiš al ajde)

Nego od kako sam poslušala pesmu razmišljam na šta me podseća taj glavni hook i izvukla sam ovo iz malog mozga:

Negde oko 2:06

Nije baš ISTO isto, samo ima isti vajb a i htela sam da podelim jer sam provela sate tražeći naziv ove sada već ancient pesme 😂

Znači mogu ddevils na fsc, jednom su me odbili, a sad vidim da ima publike koje ce da glasa za nj 😂😂

Pesma je bolja od baje papaje, definitivno. Ima neki tok dešavanja i nekako mislim da će lagano u finale. Žiri, na sve to, generalno voli Jermeniju, pa mislim da se za finale neće postavljati pitanje, a kako će tamo proći, videćemo.

Spot je super. Ovakvih pesama po Indiji ima na tone. Nije loše ali nije ni nešto spektakularno

Čudi me da Jermenija nije u top 10 po kladionicama.
Pevač je jako harizmatičan, pesma je moderno i kvalitetno urađena.

Međutim, meni ovde treba malo predaha. Zašto tolika agresija od samog starta do kraja, nigde da uspori makar malo i stane, promeni nešto?! Kod velikog broja pesama ove godine se vidi nenormalna težnja da tri minuta moraju da iskoriste do maksimuma, po cenu da unište pesmu. Relax man! 😂
Rep delovi i oni sa pratećim vokalima mi se jako dopadaju. Refren mi je ipak too much.

Back