cy Kipar 2023: Andrew Lambrou - Break A Broken Heart

Odlicno je. Definitivno top 2 kod mene (moram jos da presudim da li ce biti broj 1). Samo se nadam da ce uspeti da iznese ovu pesmu i uzivo

Meni ovo superiska! Nadam se da ce naci dobre bekvokale da ga pokriju uzivo.

Uh meni je ispodprosečno. Deluje previše neiskreno, površno i plastično, ali možda je to moj lični doživljaj, jer vidim da su utisci mahom pozitivni. Ipak, vidim da ovaj dečko nije imao nikakve veze sa ovom pesmom u smislu teksta, muzike, aranžmana i nekog kreativnog procesa i pravca, tako da imam utisak da je tu samo da otpeva pesmu (nemam visoka očekivanja ni u tom pogledu na osnovu dosadašnjih nastupa).

Utisak koji ja dobijam u vezi sa ovim izvođačem je kao da ga je Antonijević izvukao iz neke fabrike masovne proizvodnje i onda ga poslao za audiciju za grupu Klon.

Meni je ovo dobro u suštini, samo me malo brine live nastup. Videćemo, ali obzirom na konkurenciju u drugom pf-u, rekao bih da je ovo lagani finalista.

Uuu svidja mi se ovo. Konacno nesto sto je za Evroviziju! ❤ Bravo!

Oni visoki delovi kada peva vokale U ili pri kraju pesme A me asociraju na Serifovicku.

Na ripitu mi od jutros. Samo da ne bude flop uživo, sveti Petreee <3

Moj broj 1 apsolutno
Stvar gori koliko je dobra, produkcijski najjaca stvar, ne nekakvi cha cha i/ili taboo i/ili black

Ocekujem pobjedu kod zirija u finalu

Pjesma nije loša, ali vidjet ćemo ga uživo

Uh meni je ispodprosečno. Deluje previše neiskreno, površno i plastično, ali možda je to moj lični doživljaj, jer vidim da su utisci mahom pozitivni. Ipak, vidim da ovaj dečko nije imao nikakve veze sa ovom pesmom u smislu teksta, muzike, aranžmana i nekog kreativnog procesa i pravca, tako da imam utisak da je tu samo da otpeva pesmu (nemam visoka očekivanja ni u tom pogledu na osnovu dosadašnjih nastupa).

Utisak koji ja dobijam u vezi sa ovim izvođačem je kao da ga je Antonijević izvukao iz neke fabrike masovne proizvodnje i onda ga poslao za audiciju za grupu Klon.
Isti utisak imam

Back