cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Veliki plus - pesma podseca na zlatnu eru 00ih, dvojezicna, ima taj orijenalni vajb, nesto sto je bilo uobicajeno u tom periodu, sad se javi neka neka pesma na godisnjem nivou.
Mnogo veci minus - deo teksta koji je na engleskom je pregenerican u strofama, ali ni to nije toliko strasno koliko je refren repetitivan bez neke eksplozije koja je takodje karakteristicna u ovakvim receptima. Dakle koliko god da mi se svidja, 3 minuta da je slusam, previse se ponavlja DJALA DJALA i bez bitnije promene u dinamici, postaje dosadna.

Borderline Q u godini gde samo 5 zemalja otpada u PFu. U drugoj (sa minimum 17 polufinalista) bih pre tipovao da nece videti finala.

Borderline Q u godini gde samo 5 zemalja otpada u PFu. U drugoj (sa minimum 17 polufinalista) bih pre tipovao da nece videti finala.
Liar je 2024. bila u top 5 u polufinalu sa jednom od najgorih pesama te godine i generičnim nastupom. Od poslednjih 10 godina, 8 puta su bili u finalu. Ne smem da ih otpišem. Ako neko ume da od g… napravi pitu, to su oni.

Oni su sa najoriginalnijom pesmom u eri bopova, Ela, ispali u polufinalu.

Liar je bila malo trula, ali meni je Silia pokidala. Nimalo me ne čudi da je publika tada glasala za nju

Meni djeluje da prolazi, očekujem da publika izdivlja na ove opa ela yalla dijelove, dobru koreografiju i kadriranje + vatru, dovoljno da ostavi dovoljno jak utisak da prođe

Strofe su mi baš tanke, pa i predrefren, a ovaj gore navedeni dio mi je ok

Slažem se, meni je simpa pesma, ali bi joj definitivno trebao neki jači nastup da bi se moglo reći da sigurno prolazi. Ovako je 50-50.

Nece nastup biti takav, ovo je super za casual performans i sto je najvaznije super zvuci. Jedva cekam da vidim kakav koncept ce smisliti zajedno sa Sachom, definitivno moze do samog vrha, a mozda i pobede. 💖🔥

Meni je ovo ušlo u uho baš ali opet isključivo zbog ovog refrena koji će sigurno uživo zvučati/izgledati odlično, kao i sama Antigoni

Ma 15. mjesto u finalu mislim da je najviše što može osim ako baš ne razvali nastup

Back