• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Otpočetka mi je ovo najishajpovanija pesma ovog ESC-a kod ESC fanova a nikad se nisam uspeo konektovati sa pesmom, što mi je recimo slučaj samo još sa Francuskom od favorita ove godine a koju tek, ali organski ne mogu da smislim niti poslušam do kraja. No' ona peva, ne šali se za razliku od Antigoni.

Ova cura je vokalno najslabija ove godine i to se već u Amsterdamu jasno moglo čuti i osetiti. Možda vizuelno i nije to loše, možda je nasnimljeni prateći izvuku ali meni je ovo flop ne u najavi već po objavi.

Ovo ispade najslabiji nastup celog polufinala. Njih ce ziri zalepiti za dno kao 2022. pa ce da dzala u petak na check-in desku aerodroma.

Znači izgleda da je Kipar taj girlbop koji svake godine odlično prođe u esc fandomu a na kraju flopuje! Mada, možda se i provuče u finale

Kad sam čula ono prvo lajv izvođenje na grčkom NF izgledalo mi je i zvučalo sasvim pristojno sa prostorom za nadogradnju ali izgleda da je, umesto napredovanja ovo otišlo u pogrešnom pravcu. Šteta, mada ostaje pesma za slušanje, ako ništa drugo.

Nekad me nerviraju fanice kad se uspaniče što nešto ne valja pa odmah savetuju šta i kako bolje - pustite ih sami da se stropoštaju, neka rade kako (ne)znaju😂 zlobna sam znam.

Eno komentarisala da je isečak sa treće probe. Pa što sunce naše niste izabrali najbolji?

Nemam pojma, palo mi je na pamet striptizeta pokušava da peva. Mislim, puca kako izgleda, jako tanka u pevanju tako kao da nema snage.

Prvo stavila sam pod navodnike, drugo ...
U stvari izvinjavam se - realno stvarno lose zvuci - kada tako interpretiras.
Meni licno namera nije da istresam svoje frustracije niti na izvodjacima niti na drugim forumasima.
Cista zabava.

Proba jeste bleđa u odnosu na očekivano i kao neko ko voli pesmu tu se skroz slažem, ali realno pogledajte naše pf, pa procenite ko osim ovih koji su viđeni za prolaz ima nešto što bi moglo da animira tvt? Estonija, Belgija, Portugal, Gruzija?

Od žirija svakako ne očekujem bilo šta spektakularno, ali mislim da kod publike ima šansu.

Edit: Lol nije u našem pf

Last edited:
Back