cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Kazu da je bas bila ocajna na ziri pevanju ali koliko vidim opet je prilicno dobro prosla na svim pulovima - mozda i prodje u finale 😅

Ovako bi bilo kad bismo zaista slali Teu Tairović kako su je neki priželjkivali da nas predstavlja.
Tea Tairovic ume da prva uzivo. Ima piskav glas zaista, ali molim lepo, iznese.

Pa ne znam, nisam stručnjak da kontam jel tom bojom glasa ubada tonove ili ne al znam da mi ko i JK ne prija glas da joj čujem.

• Like
Reactions: FFM
Ona ima velike šanse da doživi sudbinu Tamary, ako se ne izvadi na seksipil. Večeras očekujem mnogo neizvjesnije polufinale.

Могао бих да се кладим да ће публици бити у топ 10, е сад зависи колико бодова ће добити и колико ће бити довољно за пролаз

Aj necu da budem hejter ali iskreno ja nikada nisam skontala ni sta to ljudi cuju kod Tee Tairovic ali ajde... Ne mogu da osporim da ubija od energije svakako i to mi ovde nedostaje u ogromnim kolicinama.

Tea stvarno odlično vlada scenom, to niko ne može da ospori, ali za vokal se slažem da nekad nisam siguran da li dobro pjeva ili samo ima takvu boju da nekad zvuči kao da ne pjeva

Kod nje mi je ipak najveći problem što očigledno ne zna šta bi bila prava ESC pjesma ako je onu Ritam Balkan planirala na PZE, od njenih novijih meni je Ola najzanimljivija po pitanju ESC

Generalna proba drugog polufinala

Foto: ORF/Thomas Ramstorfer

eurovision3080.webp
eurovision3078.webp

Foto: ORF/Klaus Titzer

eurovision3008.webp

Spolja gladac a iznutra jadac (na njeno pevanje aludiram) ali volim je 😂

Uh nadam se da će se provući u finale nekako. Publika reaguje na nju ali da li će biti dovoljno ako joj žiri zalepi nulu 😭

Ovo jedna od retkih ``svetlih`` pesaama u ovm polufinalu - bas steta sto (meni licno) deluje bezharizmaticnije od Belgije

cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA
Back