Košarka

Zeljko Obradovic je sezonu 23-24 gde je osvojena ABA liga i igrao se top 8 EL igrao sa 8-9 igraca u rotaciji, a kako idu bitniji mecevi, tako se i treneri uglavnom odlucuju da forsiraju nosioce.

Čestitke EX YU Republikama! 3/4 obezbedile top 16 fazu! Mogla je i CG, ali je zakazala kad je bilo najbitnije.

Verujem da možemo do 1/2 bez obzira na ukrštanja.
Tu će očigledno biti derbi turnira.
Puno nas je malera poteralo, baš sve kako ne treba.
Plus je vrlo specifična atmosfera i u državi, pa plus je ovaj ludak poslao batinaše na odmor u Rigu. Jednostavno nije lako momcima.
Nadam se da uprkos svemu mogu do dobrog rezultata.

Ništa više ne bi trebalo da me iznenađuje, ali ovaj naš vrhovni, da ne kažem šta uvek uspeva da probije granice. Mislim na to slanje ljudi. 🤦‍♀️

Što se košarkaša tiče, jeste šteta, ali glavu gore, tek sad praktično počinje glavni deo. Ovo je bilo samo da se obezbedi učešće sa, po mogućstvu što bolje polazne tačke. A i što neko napisa, mi Srbi ne bismo bili Srbi da ne biramo teže načine. 😆 Veseli i to što će sa Aleksom i Tristanom Vukčevićem izgleda sve biti u redu.

Iskreno, mene više od gubitka utakmice rastužio ovaj snimak.

Španija izgubila od Grčke u baš neizvesnoj završnici utakmice, pozdravljamo se od aktuelnog Evropskog šampiona već u grupnoj fazi. 👋

Realno zasluženo, nisu ništa pokazali.

Bukvalno ih je Izrael demolirao, jedva dobili Slovence. Šteta što je Gruzija oslabljena povredama, mada svakako ne bih se iznenadio da ih pobede.

Odbranu smo jako loše odigrali i to je presudilo. Kad se lomi utakmica ne sme se, recimo, dozvoliti, da protivnik nakon dva promašena slobodna bacanja dođe do poseda a onda ubaci 2+1. Takve stvari presuđuju.

Siguran sam da ćemo dići formu sada. Mora se ići težim putem ali svakako moramo da pobedimo sve do kraja da bi uzeli zlato, tako dam se, u suštini, isto hvata.

Turci se, inače, upravo muče sa Šveđanima.

Švedska odlična u prve dve četvrtine, vode od početka utakmice. Turci promašuju samo tako. Bilo bi jako lepo videti iznenađenje, ali ima još dosta da se igra. Ajmo 🇸🇪

Drago mi je da se muče ali morali bo Šveđani da istrpe sav pritisak ovog sveta da prođu. Tako Turci igraju. Kao da im ceo život zavisi od ovoga.

To je ono o čemu smo pričali, kada ih izda šut za 3 poena oni su totalno druga ekipa. Koliko ih je išao protiv nas toliko ih danas ne ide i otuda i prednost Švedske.

Back