Koncerti

Senhit će u Drugstoru nastupiti sa Bojanom Stamenov kao gošćom!

W7hOWrO.jpg
 
Krindž. Došli na Senhit, ono ispred Drugstore-a brdo ljudi koji čekaju za snimanje spota i 2.000 😂 Otišli smo.
 
  • Wow
Reactions: Mrm
Pa zašto tako? Ne može besplatno, ipak? 🙀
 
Besplatno je, al' mora budeš u spotu lol

A statistima plaćaju 2.000.
 
  • Love
Reactions: Mrm
MARO u Beogradu, 25. aprila u 22h

Portugalska kantautorka MARO, čije je ime osvojilo srca širom sveta, prvi put stiže u našu prestonicu 25. aprila kao deo Musicology Sessions koncertnog serijala. Ova talentovana pevačica, multiinstrumentalistkinja, producentkinja i tekstopisac iz Lisabona, donosi nam nezaboravno iskustvo zvuka i emocije.

Diplomirala je na prestižnom Berklee College of Music 2017. godine, a zatim prošla put od debitantske karijere 2018. kada je objavila neverovatih 5 albuma i jedna EP. 2022. godine donosi pobedu na Festivalu da Canção koji je doveo na veliku evrovizijsku scenu gde se predstavila sa pesmom "Saudade, saudade" obezbedivši svojoj zemlji mesto u top 10.

Učestvovala je u turneji "DJESSE World Tour" sa Jacob Collierom 2019. godine, i tokom svoje karijere otvarala je nastupe za umetnike poput Jessie J, Charlotte Cardin i ¿Téo?, a ostvarila je i rasprodate koncerte u Portugaliji, Španiji, Brazilu, Meksiku i SAD.

Godine 2020. rođen je projekt "ITSAME, MARO!", posvećen promovisanju saradnje na daljinu. Serija obuhvata 100 epizoda sa umetnicima različitih muzičkih žanrova kao što su Eric Clapton, Lennon Stella, The Paper Kites, Pablo Alborán, Lizzy McAlpine, Madison Cunningham, ANAVITÓRIA, Ivan Lins, Vitor Kley, Sílvia Pérez Cruz, Maria Gadú, Mayra Andrade, Rui Veloso, Lionel Loueke i mnogi drugi.

Album iz 2022. godine "can you see me?", pokazuje drugu stranu nje, sa uticajima popa, trap-a i folka, a u Beograd donosi intimnu atmosferu gitarskog tria i njenog najnovijeg izdanja "hortelã".

Ulaznice po ceni od 2500 dinara mogu se kupiti na https://tickets.rs/event/maro_10733.​

Lokacija: Novi Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8, Beograd
Vreme: Vrata kluba se otvaraju u 20:30, a koncert počinje u 22:00

M2yKgGq.png
 
Koncert Marka Nikolića, 25. februara u 21h

Kantautor, Marko Nikolić, koji je za kratko vreme zauzeo svoje mesto na pop sceni regiona, održaće koncert 25. februara, u BitefArtCafe klubu.

Album “Dođi da te volim”, objavljen u junu mesecu 2023. godine, predstavlja pažljivo izrađen opus koji svedoči o njegovoj muzičkoj zrelosti i širini. Ovom prilikom će izvesti, ne samo autorske kompozicije već i najveće hitove Olivera Dragojevića, Gibonnija, Parnog Valjka, Massima i drugih muzičkih velikana.

U pratnji izuzetnog benda, sačinjenog od najboljih srpskih muzičara, Marko će preneti iskrene emocije svojih pesama, pružajući publici jedinstven doživljaj.

Pored naslovne numere albuma, sa kojom je Marko učestvovao i na Pesmi za Evroviziju '22, pesme poput “Čaroban dan”, “Moje oko najlepše”, “Moja senice”, “Trebaš mi ti”, “Naše proleće”, “Ne postojim bez nje”, “Božić kraj tebe” i druge, govore o tome da jedino ljubav oplemenjuje život. U pesmama koje predstavljaju izuzetno zvučno putovanje kroz različite žanrove, Marko je ostvario saradnju sa izuzetnim autorima poput Marine Tucaković, Saše Miloševića Mareta, Biljane Spasić i Nade Bučević. Bio je i prateći vokal Bojani Stamenov na Pesmi Evrovizije 2015. i Slavku Kaleziću 2017.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara mogu se kupiti na https://tickets.rs/event/marko_nikolic_10648.​

Lokacija: Novi Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8, Beograd
Vreme: 25.02, 21:00

WfOeexw.png


 
Ljudi, jel ide neko od vas na Lady Gagu ( Mirkovic) sledece nedelje?
 
Samo da kazem da je sinoc bilo lepo na koncertu Lady Gage od Beč
 
Večeras se održava koncert solidarnosti "Ujedinjeni za Ukrajinu" u Wiener Stadthalle dvorani u Beču, gde je održana Pesma Evrovizije 2015. Na koncertu nastupaju austrijski muzičari Thorsteinn Einarsson, pop duo King & Potter, Ina Regen, bend Alle Achtung i Anna-Sophie, i ukrajinski Džamala, Zlata Ognevich i Tina Karol. Deo koncerta biće emitovan na ORF 1 u petak, 23. februara od 22:50. Produkciju koncerta radi ORF u saradnji sa udruženjem „Svi za Ukrajinu – Pomoć Ukrajini“.

Foto: ORF/Michael Fedorak

h23OAy1.jpeg
 
Back
Top