Konstrakta

Po svemu sudeći, nažalost jeste... A ako zatvara P(K)ZE triptih, sumnjam da je gledamo na nacionalnom finalu ikad više kao takmičara. Pa i ako se dese promene, ovo poglavlje će biti zatvoreno. I ne vidim da će imati ambicije da otvara nova.

Isken da budem, nismo ni zaslužili kao nacija da nas predstavlja.

Ako ćemo po vizualu, zamišljam ih ovako sa Konstrom u niskom startu, pa posle par sekundi je svi prenesu na stolicu da sedne i gde nastavlja svoju priču, u pozadini neka takmičenja, i umesto pranja ruku, testa, prinose joj pehare, medalje, ordenje, poklone, autoportrete i kojekakve djakonije, ludijanje kao prva dva puta.
A za kraj ustane, predju preko nje onom trakom sa cilia, kaze prva i uruce stakleni trofej slican Evrovizijskom. Pozdravi, poljupci, zahvaljivanja.
Ustala je! Prva!

Ovo je moja navrat nanos zamisao, šta bi tek ona smislila.... Ehh.

Zanimljivo kako je Konstrakta upravo najavila pesmu:

"Samoproglašenje je rešenje.

Treću epizodu našeg evrovizijskog serijala, Konstraktinog bijenala, očekujemo 28.02."

Iskreno. Po mom mišlienju ovo bi joj bio komercijalno najbolji pokušaj za osvajanje ESCa. Formulastična je i ima hook. A opet ima taj Konstrakta weird vibe.
Fala ti bože - nema na čemu (čuje se fala iako piše hvala).

Sada mi se duša cepa, i više nego 24e...

Očekivao sam nešto dosadno kao Novo, bolje koja mi nikad nije legla, ali ipak je pesma ODLIČNA! Od sve tri ova je najviše po mom ukusu. Mogu samo da zamislim kako bi grmeo nastup. Sad mi je baš krivo što je nije prijavila 😪

Mnogo mi se sviđa pesma, ovo je prva njena pesma koju mogu da slušam ovako. Njene pesme su mi uvek bile za scenu i na sceni su odlične, al ovo je prva koja mi se dovoljno sviđa sama od sebe, bukvalno vozi 😂

Back