lv Letonija 2025: Tautumeitas - Bur man laimi

Meni je ovo ubjedljivi favorit i omiljena pjesma sa nacionalnih izbora za sada

Uh, nastup za Līgo je morao da bude bolji jer pesma daje baš dosta prostora, a ovo je nekako polupano sa čudnim grimasama. Tautumeitas su mi ok.

Markus Riva je takav smarač, nemam reči.

Uh, nastup za Līgo je morao da bude bolji jer pesma daje baš dosta prostora, a ovo je nekako polupano sa čudnim grimasama. Tautumeitas su mi ok.

Markus Riva je takav smarač, nemam reči.

Još je skinuo majicu kao poslednji očajnički potez za još neki glas 😭 Još samo da pokuša da nastupa potpuno go sledeći put.

Ali stvarno, lik u faking 10. pokušaju odlaska na ESC odluči skinuti majicu, lolčina. Nekoć je čak i bio simpa, sad je samo beskrajno krindž i loš

Bome, izgleda da će ovo biti baš napeto u subotu. The Ludvig više nije prvi favorit za pobjedu na kladionicama, prve su Tautumeitas (26%), druga je Emilija (25%) pa onda Ligo (24%). Za Tautumeitas mi je jasno, dobro su zvučale i izgledale uživo, ali ova Emilija mi je nejasna, skroz basic, generična tralala pjesma.

Sve u svemu baš je jako finale Supernove, mislim da s 4-5 pjesama komotno mogu u finale na ESC-u

Pa eto izgleda da će Emilija pobijediti jer je valjda pobijedila na X Factoru i sad njeni fanovi hoće da je pošalju, a kada su prikazali u jednom trenutku rezultate televotinga ona je bila prva. Od početka sam primjetio da ona baš ima komentara i pregleda, ali nije mi bilo jasno zbog čega... Ne razumijem taj mindset kako takmičari sa talent takmičenja trebaju da idu na Evroviziju, ovo je takmičenje pjesama prvenstveno...

Užas. Dobro. Ona im nije jedna od tih 4-5 za finale ESC-a lol, jesu normalni

The Ludvig se ukopao nastupom, nisam mogao da pretpostavim da će izgledati onako krindž na sceni. 💀 Tu Emiliu sam jednom čuo i nisam zapamtio ništa, non event pesma.

Kako je dobar "Bur man laimi" uživo nmg, po meni bez konkurencije ovde. Jedino da se Ludvigu / Citi Zeni desi nešto magično i promene nastup za 180.

Ako dobije Emilija kao što se neki fanovi plaše teško da mogu ičemu da se nadaju.

Supernova je ove godine sto puta bolja. Neke sjajne pesme u njihovom izboru ove godine. Posle gledanja predstava, mislim da je Tautumeitas najbolji izbor.

Koji sistem glasanja je večeras u finalu?

Navijam da pobedi Ludvig, njegova pesma mi je za sada omiljena ove sezone, a što se nastupa tiče ima dosta mesta za popravku ali do maja može biti savršeno (nije to rts pa da pokvari) 👌🏻

Samo da Ligo pobedi a ne onaj Tautumeitas ako Ligo ne pobedi bice to velika greska letonaca cisti zicer imaju za finale samo da se nastupi sredi .

Mora Tautumeitas inače će biti kenslovani !!! Ludvig da skonta da nije HIM nego da je IT programer radno vreme od 9 do 5

Back