lv Letonija 2026: Atvara - Ēnā

Respekt za to o čemu je pesma, ali meni je ovo super dosadno.

Dodajem i plus za jezik, naročito zato što kada se radi o ovako ličnim stvarima sve deluje iskrenije i autentičnije na maternjem.

Lepa je pesma, ne znam šta bih drugo napisala osim da delim mišljenje za pevanje na maternjem.

Pa ja mislim da će ovo lagano proći u finale. Ovo mislim da je najbolja pjesma Latvije od Aminate i generalno govoreći, Latvija je prošle godine uz Armeniju pokazala da je apsolutno spremna napraviti produkcijski savršen nastup na Eurosongu i mislim da je na jako dobrom putu da ostvari pobjedu na Eurosongu u skorijoj budućnosti.

Već su fanovi počeli pisati kako će ovo da ispadne. Opet su se upecali kao 2024., samo što Latvija ove godine šalje još bolju pjesmu. :)

Mislim da će publika ovo izignorisati, ali velike su šanse da ih žiri lepo nagradi. Meni i dalje baš fina baladica, vrlo ugodna za slušanje.

Respekt za to o čemu je pesma, ali meni je ovo super dosadno.
Ok, nije mi više super dosadna, konačno mi je kliknula pesma i bitno mi se popravio utisak.

I dalje mislim da su im slabe šanse za dalje, iako u njihovom bloku ima nekoliko balada i sporijih pesama.

Meni baš bila lepa i emotivna na prvo slušanje i to se i održalo. Baš bih voleo da lepo prođe, ali publika će je patosirati gotovo sigurno. :(

Meni je od početka ovo baš jako lijepo i emotivno, a naknadno kad sam vidio koja je tema pjesme, samo me dodatno raznijelo. Volio bih da se ušunja u finale u maju, ali nisam baš optimističan.
U svakom slučaju jedan od najkvalitetnijih entryja ove generalno neinspirativne, upitnokvalitetne godine

Kraj pjesme je stvarno sjajan i baš emotivan. Po meni najbolja balada ove godine.

Lepa pesma. Ne vidim što ne bi imala šanse za finale?
Drugo polufinale je klanica i odlučivaće verovatno nijanse. Sve zavisi od nastupa, a ide joj u prilog što glasa žiri u polufinalu.

Back