lt Litvanija 2026: Lion Ceccah - Sólo quiero más

Sad poslušah. Meni se ovo sviđa, vrlo artistički i kao država koja kao Srbija isto rijetko kad od žirija dobije puno, ovo mi produkcijski djeluje baš kao pjesma koju bi mogli žiriji nagraditi, generalno mi odstupa od onog što oni inače šalju. Ako im je cilj da pobijede jednog dana na Eurosongu, slanje ovakvih pjesama je dobar korak naprijed.

Meni se ovo dopada, volim ovaj dark elektro zvuk i pesma ima veoma lep zvučni pejzaž i zvuči elegantno i sofisticirano. Vajb mi je neke mašine koja se budi i razvija svest i volju.

Moram da priznam da mi je pesma bolja u studijskoj verziji, ali utisak nije loš ni uživo. Sviđa mi se minimalizam i kako je vizuelno prezentovano, ali bih voleo da ima više interesantnijih kadrova i igre sa svetlima. Vokalno je solidno, ali bi isto moralo malo ubedljivije.

Nemam pojma kako će ovo da prođe na Evroviziji. Ne bih se iznenadio da ispadne u polufinalu, jer je malo čudno i apstraktno i mislim da će biti potop kod žirija zbog toga. Sa druge strane, izgleda vrlo upečatljivo i apsolutno niko drugi neće imati njegov vajb, pa se možda tako istakne i provuče u finale.

Ne znam, meni je ovo vrlo mess u globalu, najviše mi smeta konfuzna melodijska linija. Dobar vokal, ali na prvu ne ostavlja nikakav specijalan utisak.

Mogla bi Litvanija jedne godine da odmori od finala. Zanimljiva pojava, ok mi je cak i nastup, ali pesma gotovo nepostojeca.

Meni se ovo dopada, volim ovaj dark elektro zvuk i pesma ima veoma lep zvučni pejzaž i zvuči elegantno i sofisticirano. Vajb mi je neke mašine koja se budi i razvija svest i volju.

Moram da priznam da mi je pesma bolja u studijskoj verziji, ali utisak nije loš ni uživo. Sviđa mi se minimalizam i kako je vizuelno prezentovano, ali bih voleo da ima više interesantnijih kadrova i igre sa svetlima. Vokalno je solidno, ali bi isto moralo malo ubedljivije.

Nemam pojma kako će ovo da prođe na Evroviziji. Ne bih se iznenadio da ispadne u polufinalu, jer je malo čudno i apstraktno i mislim da će biti potop kod žirija zbog toga. Sa druge strane, izgleda vrlo upečatljivo i apsolutno niko drugi neće imati njegov vajb, pa se možda tako istakne i provuče u finale.
- Litvanija✅
- Ako bi pobedio Rosa Chemical San Marino✅
- Ako onaj gotovan lik iz UK-a izbaci nešto dobro✅
- Italija ima preinteresantnu i nadam se, pobednicu Ditonellapiag-u✅
- Ferto✅
I još naša Lavina? ✅
Nikad za mene uzbudljiviji učesnici.
Puna kapa!!

Interesantna pesma, mada delim mišljenje sa Shumom, nemam predstavu kako bi mogla proći na samom ESC-u. Ali, u globalu, sviđa mi se. :)

Ako ispegla zvuk (ili pevanje) i uskladi ga sa studijskom verzijom može da bude prepoznato u Beču. Meni sve jedno ostaje na listi slušanja.

Pesma mi je oki. Tu sam zadovoljan bio i prvi put kad sam je cuo. Ali stajling.

Tako White Vision da ne mogu da gledam, a ne mislim na njega... Pa mi malo fejkara.

Walking Up Marvel Studios GIF by Disney+

Svako je skoro u 21 veku inspiracija od inspiracije od inspiracije. Ja to više ne osuđujem. Recikliranje će u jednom momentu stati, dok se ne pojavi opet nešto novo i sve tako u krug.

Back