lt Litvanija 2026: Lion Ceccah - Sólo quiero más

Meni taj španski koji pominjete, u kontekstu ove pesme ima onaj almodovarovski artsy i blago bizar šmek.
U tom smislu mi se uklapa u pesmu, kao ne mora svaki španski input da bude baila, loco, i da vuče na latino veselje, iliti validne su mi i druge asocijacije koje španski može da donese.

Svakako overall jedna od mojih omiljenih pesama ove godine.

Meni ne smeta španski u pjesmi, ali bolja mi je bila Drobė od prošle godine, ali i ova pjesma mi je u ovoj godini jedna od boljih pjesama. Rijetko kad mi Litvanija bude visoko na top listi.

U početku mi nije seo mix jezika u pesmi i nekako mi je delovalo da bi bilo mističnije da je sve na litvanskom, međutim sad uhvatim sebe kako dreknem solo quiero maaas tako iz nevezanog.

Meni se Lion zacementirao u top 10 (možda čak i 5) i nema mrdanja.

Totalno nebitna priča, ali sam ceo vikend bio sa drugaricama pa sam im puštao ovogodišnje pesme. One vole Evroviziju, gledaju PZE, ali ne prate druga NF i ne prate dok izlaze pesme. Uvek me zanima njihovo mišljenje jer se neretko razlikuje od hardkor fanova (ja sam se recimo krstio 2022. kad im se dopala Moldavija). Ja im naravno nikad ne kažem svoje mišljenje pre nego što im pustim neku pesmu.

Slušali smo ukupno 25 pesama (nisam im puštao najveće flopove poput Azerbejdžana, San Marina, Belgije, itd). i njihov zadatak je bio da izdvoje 5 pesama koje su im se najviše dopale. Obema je Litvanija bila u top 5 i obe su istakle da im se vizuelno izdvaja od svega ostalog i da je dobar koncept. Obe su rekle da je futuristička pesma i jedna je rekla da je podseća na Limenog čoveka iz Čarobnjaka iz Oza. I bile su baš investirane u nastup i zanimalo ih je koja je priča.

Last edited:
Back