lt Litvanija 2026

Meni su od ovih nastupa najbolji bili:
Agata Ray - Gravity lies - šteta što nije prošla u finale
Paule - Sako

Za let me cook / Bollywood je čak i Kanova cipela pojam!

Cenim da će neka od te dve da pobedi na kraju. SHWR mi se više sviđa, ova pesma im je još bolja od one pre dve godine, a i tada su solidno blizu prišli Silvesteru. Malo me po estetici podsećaju na Sudden Lights

Svideo mi se i nastup i pesma od Liona takođe i od Nore, drago mi je da je prošla u drugu šansu 😍

Lakše mi je da preslušavam ovako pesme po heatovima i gledam nastupe, nešto me je mrzelo da preslušavam sve pesme pre samih nastupa, i to specifično za Litvance. Čak sam i Rumunske audicije preslušavao 😏

Uuu ovo je odlično 🫦 Ponovo bi mi bili u top 10. Vrlo litvanski, vrlo dark elektronika, vrlo elegantan zvuk. Odličan aranžman.

Last edited:
Meni je ovaj Lion jednako jeziv kao i prošle godine i kontam da je sve to vrlo artsy, ali ne radi me uopće. SHWR kao i prošli put prilično dosadni. I dalje Atikin ftw! 🙏

Lion mi je odličan u studijskoj verziji, jako mi se dopada zvuk. Mnogo je bolja pesma u odnosu na prošlu godinu. Malo mi se izgubi atmosfera u nastupu, nisam siguran do čega je.

Dosta su mi slabi DF + sigurno ima neka dobra pesma da je ostala u grupi, poput Liepe prošle godine koja je sa sjajnom pesmom kao wildcard završila druga.

Back