Ljubav, navika, panika

Mala, baš voliš pacifizam bez povoda. 😂 i ne menjaj teze, nije aktuelan nego je primećeno to što sam rekao.
Oduvek bila i ostala pacifista. ❤😘

Petre, ne znam sto je tesko da se prihvati dobrocudnost, nego sve na noz kada sam ja u pitanju. Samo pozitivno. 🧘‍♀️
A ja Libertu nikad ne bi stavila u zamrzivac, to je bila samo sala. Zato sam reagovala. 😎

Last edited:
Ajde malo da se smejete.. Juče je bila neka devojka na rođendanu inače moja komšinica ali je nisam dugo video. Na trenutak nekada pomislim da sam bi jer sam je čak i merkao i udeljivao joj komplimente međutim uvek me više očara ženski šarm i karakter nego što me seksualno privuče neka žena. I onda danas sretnem nekog dečka u autobusu doslovno mi se svaka dlaka na telu upalila. Onda ipak shvatim da je ipak takita u pitanju 😂 Jao kakav dečko.. opisaću ga slikom ispod
84236_karleusa-2_iff.jpg

to je ženska psihologija. Nabacuju se onima kod kojih nisu poželjni, a strejt ljudi postaju simpovi, p*čkopaćenici ili papuče.

Da, jesam ogorčen pomalo xD

to je ženska psihologija. Nabacuju se onima kod kojih nisu poželjni, a strejt ljudi postaju simpovi, p*čkopaćenici ili papuče.
Pa istina je da žene hoće malo nas njima nedostupne da nagovaraju da probamo. Bile su neke kod mene u fazonu hajde molim te da ti budem prva. :ROFLMAO:

Pa istina je da žene hoće malo nas njima nedostupne da nagovaraju da probamo.
dođe kao izazov, ovako bude previše "lak plen".

Naravno čast izuzecima, samo govorim kako mi izgleda da je generalni konsenzus u ženskim krugovima.

Moraš da balansiraš između toga da si lako i teško dostupan, inače će izgubiti interesovanje. Kod muškaraca drugačije, uglavnom rade nagoni.

btw, probao sam svaki zodiac sign.
Ja ne znam horoskopski znak nijednog svog bivšeg, niti sadašnjeg dečka, niti znak bilo koga od mojih prijatelja osim jedne drugarice koja voli da se bavi time. Ne znam kako zapamtite nešto tako banalno 😭

Ja ne znam horoskopski znak nijednog svog bivšeg, niti sadašnjeg dečka, niti znak bilo koga od mojih prijatelja osim jedne drugarice koja voli da se bavi time. Ne znam kako zapamtite nešto tako banalno 😭
Pa to je dokolica, zabava, pamtim kao fun fact neki. 😂 Nekad ne mogu imena dobro da zapamtim, a horoskop zapamtim. 😂

Biseksima bude na kraju osveženje koliko im sve bude lagodno kad dobiju šta im treba.

Poky, mislim da nisi u pravu. Mozda si video neke devojke koje te interesuju da se tako ponasaju i odmah su sve iste.
Pre bih rekla da je do izbora devojke. Naravno, ti ne treba da odstupas od svog ukusa, ali ako te zanima napucana devojka, zna se sta ide uz to. I onda, ili si frajer koji moze da im pruzi ono sto zele, pretezno materijalno, ostalo im je manje vazno, ili se potrudi da razmislis realno koja devojka ti odgovara. Znam da ima vrlo diskutabilnih zenskih razmisljanja i stavova, ali i dalje ima normalnih devojaka koje ti mogu biti par. I to pravi par, u svakom smislu.
Zelim ti svu srecu da nadjes svoj par. ❤

2.tema, ko se kome nabacuje je individualna, po mom misljenju. Neko zeli biti in, nekom je to izazov, neko nema poseban razlog, sve je to prirodno, nisu svi ljudi isti, pa da razmisljaju na isti nacin.
Razmisljajuci bez predrasuda, sticemo siru sliku sveta. Meni se to bas svidja.

Vidim, Bebi zivnuo, znaci da je na putu ka ozdravljenju. Superiska! 😀

A ne znam, nisam stekao taj utisak. Znam dosta devojaka koje imaju diskutabilne izbore (neki Indijanci od likova), ali na svom planu mogu da kažem da sam se uvek trudio da svaku situaciju u prostom maksimalno i to mi je uglavnom donosilo dobro

Back