Ljubav, navika, panika

Treba nam izveštaj od @Marko pošto je moj vilinski prah pogurao situaciju. 🥰

Treba nam izveštaj od @Marko pošto je moj vilinski prah pogurao situaciju. 🥰
Nema se što puno reći osim da je sve baš onako kako treba. Nisam dosad imao tako zdrav, stabilan i predivan odnos. Odnos pun razumijevanja, kompromisa, slaganja, nadopunjavanja, zajedničkih interesa i aktivnosti... Da, definitivno si ti bio taj koji me pogurao i drago mi je da jesi. :love:

Jedno dva meseca sam u frigidnoj fazi, al eto sad su krenuli uzurpatori da se oglašavaju.

Nema se što puno reći osim da je sve baš onako kako treba. Nisam dosad imao tako zdrav, stabilan i predivan odnos. Odnos pun razumijevanja, kompromisa, slaganja, nadopunjavanja, zajedničkih interesa i aktivnosti... Da, definitivno si ti bio taj koji me pogurao i drago mi je da jesi. :love:
Hoću li ja ovo ikada doživetii? Predivno 😍

Pričaj u jednini xD kod mene nije samo ćutim.. ne govorim, ako progoovoriiiim 😂 kmečim u sebi!
Ahahaha, pa to ti je najpametnije zapravo. Postoje ljudi koji jedva čekaju da pročitaju/čuju kako nekome nešto u životu ne ide.

Evo juče mi se javio Kubanac jedan s kojim sam imao nešto pa je zajebavao, pa sam onda ja zajebavao, pa onda smo se sreli na Exitu i ponovo obnovili kontakt i sad ni od kuda hoće da se vidimo.
Ili hoće ses ili drogu ili pare. Osećam se kao u telenoveli.

Ehhhh zivote, Kubanac dosao u Srbiju da pita za drogu 🤣🤭 gde ode ovaj svet 🤭

Sviđa mi se energija i što je otvorenih svatanja po pitanju života (a naravno i fizički s obzirom da je sa tindera jelte xD).

Bilo je divno većinom vremena, u jednom trenutku je bila nešto smorena (na ivici nadrkanosti), ali moguće samo da ima promene raspoloženja na koje treba da se naviknem.

Sve u svemu videćemo, do sad viđenim sam zadovoljan :)

E napokon da nekome cveta, mislim ova tema se pretvorila u ljubavne putopise, i love it 😁 Super, srećno u upoznavanju sa njom!

Најхладнији и најтањи однос имам са децом од брата моје мајке и њиховим породицама. Свестан сам тога да се старије дете оженило 2008. године због тога што је мом ујаку била потребна нека женска снага да му помаже пре него што су се одвојили од њега и започели самосталан живот. Проблем је у томе што никада нисам желео да прихватим такав живот, нити сам икад изражавао спремност на такав корак. Желео сам да у животима старије деце мог ујака учествујем све мање и родитељи су имали разумевања за ту ситуацију, услишили су ми ту жељу. Од тада избегавам да долазим у госте кад год су нека масовна породична окукпљања баш из разлога што се увек то деси када ми брат иде са родитељима, и ја одлучих сваки пут да избегнем због тога што ми смета управо присуство рођеног брата због укључености у комуникацију, као и одрастање деце од брата и сестре са ујакове стране. У том случају се најбоље осећам у случају да они мени дођу у госте, и сусрет у таквој форми мора да се догоди бар једном годишње. Боље ми је са таквим ликовима да се виђам једном годишње него да слушам верглање једно те исте приче XY пута у години. Зато ја у сеоски север са родитељима путујем само када су ми ујак и његово млађе дете сами, и у том случају бирам да идем са родитељима и без брата рођеног. Ако бих ишао са братом, ишао бих само са њим и без родитеља.

Back