Lav je u horoskopu, moram da se foliram da sam plen.Ti mu daj i drogu i pare i mindžulicu, stvar rešena![]()
Kad je sve u redu nema kmečanja u temi.Neki U, a neki NA.![]()
Pričaj u jednini xD kod mene nije samo ćutim.. ne govorim, ako progoovoriiiimKad je sve u redu nema kmečanja u temi.![]()
Nema se što puno reći osim da je sve baš onako kako treba. Nisam dosad imao tako zdrav, stabilan i predivan odnos. Odnos pun razumijevanja, kompromisa, slaganja, nadopunjavanja, zajedničkih interesa i aktivnosti... Da, definitivno si ti bio taj koji me pogurao i drago mi je da jesi.Treba nam izveštaj od @Marko pošto je moj vilinski prah pogurao situaciju.![]()
Hoću li ja ovo ikada doživetii? PredivnoNema se što puno reći osim da je sve baš onako kako treba. Nisam dosad imao tako zdrav, stabilan i predivan odnos. Odnos pun razumijevanja, kompromisa, slaganja, nadopunjavanja, zajedničkih interesa i aktivnosti... Da, definitivno si ti bio taj koji me pogurao i drago mi je da jesi.![]()
Ahahaha, pa to ti je najpametnije zapravo. Postoje ljudi koji jedva čekaju da pročitaju/čuju kako nekome nešto u životu ne ide.Pričaj u jednini xD kod mene nije samo ćutim.. ne govorim, ako progoovoriiiimkmečim u sebi!
Evo juče mi se javio Kubanac jedan s kojim sam imao nešto pa je zajebavao, pa sam onda ja zajebavao, pa onda smo se sreli na Exitu i ponovo obnovili kontakt i sad ni od kuda hoće da se vidimo.
Ili hoće ses ili drogu ili pare. Osećam se kao u telenoveli.
La coca je skupaEhhhh zivote, Kubanac dosao u Srbiju da pita za drogugde ode ovaj svet
![]()