Ljubav, navika, panika

Vriska koliko je istina!!!

Za moj look govorili su mi da sam tipična rumunčina, tako da nemam specijalne efekte. 😞

Jedva čekam novo forumsko outovanje! Dugo nismo imali!

Sećam se da me jednom pokojna Josipa opisala ovim gifom:

Im The Best Kanye West GIF

A jednom sam zbog oblačenja dobio komentar da izgledam ko slovački kolač.

IMG_2902.webp

Ja i dalje čekam objašnjenje kako neko ko nije fan Evrovizije nađe ESC forum, pa se još i registruje. Kao neko ko se bavi optimizacijom sadržaja da se rangira na Guglu moram da se pitam šta je tačno ukucano u search kako bi se došlo do ovog foruma.
Ne znam sta je tu cudno? I drugi su nabasali na ovaj forum slucajno, pa ih ne pitas za zdravlje. Vec sam nekoliko puta objasnjavala, ako ti ne prihvatas navedeno, tvoj problem.
Da bi bilo sta realno ispratila, najlakse je naci forum na zadatu temu. Za Evroviziju su iskocila 3 foruma (2 Sr, 1 Hr), ovaj je delovao najskoncentrisaniji sto se muzike tice, pa sam ga pocela pratiti.
Registracija se desila slucajno zbog one guzve da se vidi ko posecuje sajt.
I sta je tu sad pitanje svih pitanja?

Vidi, skolska godina traje skolsku godinu! 🤣
Znaci da se ja jos ufuravam u Evrovizijski fazon, citam, slusam, ne komentarisem. Labi i ja se drzimo parole: "Hvali more, drz' se kopna.". Komentarisemo samo na par opstih tema, koje su, btw, najveselije. 😉
Kako da medju vukovima muzike bilo sta komentarisem? Pogotovu na pocetku gde jos nisam uvidela sve opcije i performanse ovog foruma. Ccc, previse si sumnjicav, Petre. 😘

Back