Ljubav, navika, panika

Nije, ali je bila jako upućena u hrvatsku glazbenu scenu i estradu, koristila "si" iako to ne postoji u standardnom srpskom jeziku i sl.

A na SSC je bila Sombor.

Ma najjače da mu kažem tako i tako i onda da ispadnem ludak, a dva puta se videli. Mislim da ne znaš kako to funkcioniše, ukoliko nisi gej muškarac(?). Uglavnom ih iskrenost otera, što je tužno, i konstantno te uvlače u igrice jer tako se leče frustracije sopstvenom neiskrenošću sa kojom se bore ceo svoj život.
Ovo je nažalost velika istina. Kada god sam bio iskren i otvoten bežali su kao đavo od krsta.. Doduše jedan dečko nije, on je bio dosta zagrejan ali ja nisam ( to kao da je neko pravilo) Dosta sam pristupačan i ljudi kada mi se obraćaju dobiju odgovor, direktan sam ali što se lično gej stvari tiče mislim da se više cene igrice, mazanja, muljanja.. Nažalost tako je. Zato bih se složio sa Bebijem da Mala ipak ne može da razume ceo koncept jer nije u tom svetu.
Gotova supa od povrca (karfiol, sargarepa, grasak), piletina sa susamom, pomfrit, tzatziki salata, za desert sladoled cokolada vanila.
Svaka čast, alal vera, mogu ja na ručak? Krenula mi je voda na usta 🤤 obožavam

Napokon glas razuma. :)
Nazalost, slabo sta je ostalo, Bebi sve pojeo. :ROFLMAO:
Osetna je netrepeljivost između vas i u to ne ulazim ,ali nemam ništa protiv tvojih postova čak šta više volim da čitam konstruktivne rasprave. Bebi je malo u moodu krvopije, ne zameri mu 😂 Sad će da mi kaže evo diplomatična vaga uspostavlja mir u svetu hahaha

Bebi je malo u moodu krvopije, ne zameri mu 😂 Sad će da mi kaže evo diplomatična vaga uspostavlja mir u svetu hahaha
Krvopija? Hmm blood & glitter sweet and bitter.💕
Hajde Vago izbalansiraj mir, ne znam trenutno obe moje ludače gore u isto vreme (vod/rak).

Ja je ne diram, po meni je osveženje za forum. Vidim da je mnoge čačnula, znači da ume. I ovako je letnja sezona ništa se ne dešava van FSC-a. @Mala samo rokaj ko god da si i odakle god da si 😚 I zovi nekad na neki ručak. Šta si u horoskopu?

Forumaši vole razvlačenje Lignjo.
Krvopija? Hmm blood & glitter sweet and bitter.💕
Hajde Vago izbalansiraj mir, ne znam trenutno obe moje ludače gore u isto vreme (vod/rak).
A tebe voli tvoja ludača, neće ti ništa @Mala ne boj se, što nisi radio preeee. 💋✨

Ja je ne diram, po meni je osveženje za forum. Vidim da je mnoge čačnula, znači da ume. I ovako je letnja sezona ništa se ne dešava van FSC-a. @Mala samo rokaj ko god da si i odakle god da si 😚 I zovi nekad na neki ručak. Šta si u horoskopu?
Nisam namerno nista cackala, samo kad sam isprovocirana.
Uh, rucak, videcemo... :ROFLMAO:
Horoskop mi nije jaca strana, strucnjaci za horoskop me ispreskakali uzduz i popreko, pa se sad bojim da se izjasnjavam. 😭

Nema teorije da nije MO. I stvarno bismo mogli da se vratimo temi.

Back