Ljubav, navika, panika

Tema: Šta trenutno slušate? - 61 stranica

Tema: Ljubav, navika, panika - 74 stranice

FORUM FANOVA PESME EVROVIZIJE

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Prizovite se pameti. Kakvu istoriju ispisaste, neko bi pomislio da imate 70 godina, a ne uglavnom ni 30. I malo manje škakljivih neprimerenih tema, ne bi bilo na odmet.

Dakle mudro sam postupio što nisam postavio 18+ pitanje, džabe ste me smarali po DM-ovima da pitam!

• Haha
Reactions: Mrm

Otprilike moj slucaj, samo sto se ovo na kraju nije desilo, nego sam dobio homofobicno odbacivanje.

Jer nisi bio mudar. Ne možeš sa strejterima tako, to mora da se bruši godinama, pa ni tad uspeh nije garantovan.
Ko hoće da se time bavi, srećno mu bilo, ja ne bih imao živaca ali znam neke koji su uspeli na kraju.

Jedno vreme sam se samo na strejtere i ložio, za pedere nisam hteo ni da čujem :LOL:

Jer nisi bio mudar. Ne možeš sa strejterima tako, to mora da se bruši godinama, pa ni tad uspeh nije garantovan.
Ko hoće da se time bavi, srećno mu bilo, ja ne bih imao živaca ali znam neke koji su uspeli na kraju.
Ja nisam navaljivao. Znao sam cak i da ima devojku i nije mi smetalo. Kad god bi me zvao da dodjem, ja sam bio presrecan. I on me je vise puta zvao da spavam kod njega, a ja njega nikad kod mene. Samo jednom je hteo pobeci od svojih jer se posvadjao i pitao me da spava kod mene, na sta sam naravno pristao. Medjutim kasnije me je odbacio kao g jer je homofobican krelac, da mi je rekao "smeju mi se sto se druzim s tebe."

Back