Ljubav, navika, panika

Meni dragi sutra dolazi, dugo se nismo videli i srećan sam kao mali majmun 😇

happy monkey GIF

Ja sam se danas lijepo zahvalio svojoj dejt osobi i pozelio mu svu srecu. Od pocetka to nije vajbalo kako treba + zaista ne mogu hendlati neciju nonsalantnost i nezrelost. Bas se osjecam relieved sada ☕

Ma evo srce mi puno. 🤣

Sinoć kad sam popio pustio sam posle poruku DJ-u da je muzika bila ekstra. Kaže vidimo se sl četvrtak. Oduvek mi je bila želja da se spanđam s nekim DJ-em. 🫢🤫

Ubiću se od ovog mog izabranika 😩

Hajde što hrče, to uspem da prikrijem slušalicama i nekim zvucima kiše, ali što je restless... 5 puta ga budim da se pomeri na svoju stranu i ne gnječi me uz zid, mlati me rukom u snu celu noć.

Pa sestrini klinci koji su mi se maltene po glavi upišavali u krevet kad su bili mali su bili lakši za spavati pored njih u istom krevetu 😂

Ima da ide kod doktora za ovo, ja ne znam šta drugo da se radi, mora da ima neko sredstvo za izazivanje katatonije tokom noći 😂

Meni svaki šum smeta dok ne zaspim, izludeo bih. 😂 ako zaspim prvi oke, može da se preživi. 😂 al uglavnom spavam sam, tako da navika je tooooOoo. 😆

Ubiću se od ovog mog izabranika 😩

Hajde što hrče, to uspem da prikrijem slušalicama i nekim zvucima kiše, ali što je restless... 5 puta ga budim da se pomeri na svoju stranu i ne gnječi me uz zid, mlati me rukom u snu celu noć.

Pa sestrini klinci koji su mi se maltene po glavi upišavali u krevet kad su bili mali su bili lakši za spavati pored njih u istom krevetu 😂

Ima da ide kod doktora za ovo, ja ne znam šta drugo da se radi, mora da ima neko sredstvo za izazivanje katatonije tokom noći 😂
Vidis, ima i nesto pozitivno sto zivite daleko jedno od drugoga. 😉
Juuu, nemoj molim te da koristis rec "ubicu" u istom kontekstu sa "izabranik", nije lepo. A i zvuci opasno. 😯
P.S. Mozda ovo citaju deca... 🤣

Novi kandidat se pojavio i iz Vršca je... Pošto daljinu prezirem, možda ga zamrznem kako Bebi ono njegovo meso.

Back