Ljubav, navika, panika

Ti se onda lepo sredi za vikend da bacis madjije pa se posle igraj.

Više moram da razmišljam šta ću da pričam jer ga to loži više, samo traži još još još pričaj. Onda treba da pošaljem poruku čim voli to što pričam.

Ma voli on da priča, čak i nepristojno prekida u pola rečenice. Nego ovako, sviđa mu se što mogu da vodim duboke intelektualne razgovore, a i totalne nebuloze. Njemu je moj karakter zanimljiv to je naglasio. Rekao je da recimo ne voli puno da se dopisuje, eto tu je onda tajna što nisam dobio poruku danas. xD Ništa, idem da kopam mim xD Hvala svima na pomoći da shvatim xD

ljubav-navika.gif

Bukvalno ću kao Janja sam sebi da šaljem cveće na adresu i da živim u deluziji da mi neko to poslao. #babydelusional

Malo hoće, malo neće. Bi, a ne bi. Nažalost jedino ispravno je ukloniti ga iz svog ćivota ☝️
Marko, citas mi misli u zadnje vreme. Da se mi odnekud ne poznajemo? Da nismo slucajno ista osoba? 🤣🤣

Ja bih rekao da on nije singl i da tvoja poruka ne sme da se vidi. Ovo mi deluje kao da te je prebacio u "restricted" kako ne bi dobijao notifikacije o porukama, već samo zahteve. A sliku je lajkovao da ti da do znanja da je ipak prisutan, ali ne može da odgovori na poruku iz nekog razloga. Bilo kako bilo, slažem se sa Markom.

E sudbino kleta, uvek zauzeti hoće da im budem švalerka! Garant odajem vajb ljubavnice.

Back