Ja znam da su neke moje priče nerealne, al čak i forumaši koji me znaju uživo znaju da mi se ovakve stvari zapravo dešavajuMili moji, jeste li ozbiljni ili se malo zezate?![]()
Da, samo te cudne zivotne situacije ne mora da zna ceo svet, Bebi darling.Ja znam da su neke moje priče nerealne, al čak i forumaši koji me znaju uživo znaju da mi se ovakve stvari zapravo dešavajujer sam magnet za čudne situacije životne.
Sta sad ovo treba da znaci? Pod hitno nabavljam kristalnu kuglu, tarot karte, sve sto mi treba da provalim pojedine postove.A U.
To znači da si ga jednim postom namjestila na fabričke postavkeSta sad ovo treba da znaci? Pod hitno nabavljam kristalnu kuglu, tarot karte, sve sto mi treba da provalim pojedine postove.
Marko, molim prijevod.![]()
Jel bar vrsnjak?U nedelju imam dejt sa drugim kandidatom ipak.
Ima jako lep glas i akcenat.
Može.
Zasto me jako pali kad vidim gej muskarce da su u vezi? Voleo bih da to mogu da kontrolisem, ali ne mogu, dosta je HOT...![]()
Ako je forum ceo svet odlično, nisam znao da živim isključivo u mikro svetu.Da, samo te cudne zivotne situacije ne mora da zna ceo svet, Bebi darling.![]()
Bice bolje, veruj mi.I ja imam podznak Raka pa se i osećam nekad kao i on ugroženo pa reagujem.
Post sam propustio da pročitam, a jutro mi nije počelo dobro tako da osetljiv sam danas.