Ljubav, navika, panika

Ja bolje da ne kažem kakav su mi nadimak tada nadenuli. :LOL:

Taj citat je istorijski. Å teta Å”to viÅ”e nema tako ekstravagantnih ispada, porasli ljudi, osamostalili se, a nema dostojnih naslednika šŸ˜…

Bože zamiÅ”ljam Ivaninu facu dok čita postove.. ili Filhijevu 🤣🤣🤣🤣🤣

A Ŕto moju? Nisam baŔ toliko uskih shvatanja da se zgražavam na sve i svaŔta. :D:unsure::ROFLMAO:

Bićemo banovani, bolje da stanemo xD
Oprostite nam, leto je, hormoni rade mnogo jače nego inače plus smo odlepili danas.

Vidim ja to po temama FSC izdanja u poslednje vreme. Malo malo pa odete u off. :D

Joj, ovo Petrovo iz Survivora je legendarno, joÅ” se sećam kako smo se kidali od smeha.

Taman posla Ivana..samo mi odiÅ”eÅ” ozbiljnoŔću, u tom kontekstu sam mislio 🤣 znao sam da će ova naÅ”a Å”ala odneti vraga. Evo nevremena i haosa.

Ma niiisam baŔ toliko ozbiljna. :D Možda ostavljam takav utisak jer sam, u suprotnosti sa mojim horoskopskim znakom, viŔe za poŔtovanje pravila (a nisam baŔ buntovnik) pa se tako čini. IŔčitala sam poslednjih dve-tri strane i dobro se ismejala na pojedine postove.

A Ŕto moju? Nisam baŔ toliko uskih shvatanja da se zgražavam na sve i svaŔta. :D:unsure::ROFLMAO:

Vidim ja to po temama FSC izdanja u poslednje vreme. Malo malo pa odete u off. :D

Joj, ovo Petrovo iz Survivora je legendarno, joÅ” se sećam kako smo se kidali od smeha.

Vi ste se smejali, ja sam trpio trodnevni nezasluzen ban

Pa zbog moje oprostajne poruke Stimiju🤣🤣🤣 I mozda delumno i ovu sto si citirao

Bože, sećam se da su admini morali da interveniÅ”u u nekoliko slučajeva.

Za razliku od REM-a koji ne komentariŔe rijalitije, forumski REM je radio svoj posao!

Najjače mi je bilo kad je do mene doÅ”la informacija da je Androga plaÅ”io maloletnu Nikolininu u PP kao zna gde živi. 😭

Nije to tada bilo, to je valjda bio FS 4, ovo o čemu ja piÅ”em, oko smajlija je bilo u FS 3 (koliko znam), sećam se da sam i ja učestvovala, a u poslednjoj nisam. A i ja nisam precizirala na koji citat mislim, moja greÅ”ka je delimično.

Back