Ljubav, navika, panika

Pa mozda gresim ali mislim da su oba komentara i sa oprostajne poruke i ovo sto je Petar citirao bilo namenjeno Stimiju i onom drugom.

Baš bih učestvovao ovde na Survivoru. Ima li neko bar tabele nekog uspeha, ko su bili pobednici, njihove taktike?

Izgleda da se ne razumemo baš. :D
Ja mislim na ovo (i čitavu priču oko tog drug smajlija), ne znam kakve veze to ima sa Stimijem.

PUŠIĆEŠ TI MENI NA PLEMENCU!!!!1

Sećam se da je u nastavku priče bilo valjda neko dodatno objašnjavanje oko rezultata zadatka i da se nešto nismo mogli dogovoriti i onda si ti bio quoteovao postove u kojima je bilo pojašnjeno to što je bilo predmet rasprave, sa sve famoznim smajlijem da je na kraju i Petar morao da se nasmeje.

Tabele sa pobednicima i plasmanom je Petar, mislim postavljao već negde.

Izgleda da se ne razumemo baš. :D
Ja mislim na ovo (i čitavu priču oko tog drug smajlija), ne znam kakve veze to ima sa Stimijem.

Sećam se da je u nastavku priče bilo valjda neko dodatno objašnjavanje oko rezultata zadatka i da se nešto nismo mogli dogovoriti i onda si ti bio quoteovao postove u kojima je bilo pojašnjeno to što je bilo predmet rasprave, sa sve famoznim smajlijem da je na kraju i Petar morao da se nasmeje.

Tabele sa pobednicima i plasmanom je Petar, mislim postavljao već negde.

Aaaaa e da mozda, my bad.

Sutra idem u bioskop sa hukapom. Živim u nekoj simulaciji, sad je potvrđeno.

Update situacije sa simpatijom, pozvan sam na dejt #2 ujutru pored reke.

Boze kako je ovo jedna pristojna i edukativna tema, imamo i listu pozeljnih mesta :D

Jako me zanima kako će proći liturgijski dejt, da li će se na kraju aranžirati put do Gospe iz Međugorja.
@Marko

Jako me zanima kako će proći liturgijski dejt, da li će se na kraju aranžirati put do Gospe iz Međugorja.
@Marko
Ne diraj mi Markica, idemo sada da obelezimo ispadanje.
Liturgijski ili misni dejt, pitanje je sad?

Pa šta ako ga diram, mi se diramo međusobno već godinama.

Razumem te i ja sam Stefana počeo da simpatišem.

Back